Ester'ime ulaşmak için yardım eder misiniz?

Müdavim olduğum kafede çekici bir kadın işe başladı. Kendisi adeta bir minyon Ester. O yüzden ondan "Ester" olarak bahsedeceğim. Sürekli gittiğim bir mekan olduğu için içeride tanınıyorum. Ester'i gördüğümde içimde ki çocuk aşık oldu lakin 30'larında bir birey olduğum için direk düşmedim. Ama o da varsa düşmeye de varım.
Aklınızda biraz canlanması için kendimi özetleyeyim. Erken 30'larında, minyon (kısa saç ve sakal ile 20-25 arası görülen) balkan göçmeni, 10+ yıl balkan ülkelerinin birinde yaşamış, zarganadan hallice, 175 civarlarında, mühendis, erkek bir bireyim.
Ester'imiz ise (bilgiler tahmini) kendisi 25 civarlarında, 155 boylarında (yan yana iken başı omuz hizama geliyor) minyon, kumral, yeşil gözlü, çıtı pıtı, fiziği harikalı, elleri yalanmalı, bir hanım kızımız.
Olay mahalli ise balkan popülasyonu yüksek bir mahallede, balkan kökenli sahibi ve müşterileri olan nezih bir semtin güzel kafesi.
Şimdi olay öğlen saatlerinde Ester'in içeri girişi ile başladı. Bende yoğun bir işle ilgileniyordum. Birden fazla veri ile aklım meşgulken PUFF. Bildiğim herşeyi unuttum. Aurası da yüksek olduğu için ne yaptığımı, yapacağımı ve yapmam gerektiğini bilemedim. İçeri girip iş kıyafeti ile çıkınca beynimin bir süredir çalışmayan bölgeleri de çalışmaya başladı.
Dedim ki hemen bir sipariş vermeliyim onu yakından görmeliyim. Göz teması kurunca anladı ve yanıma geldi. Americano siparişi verdim. Masada küllüğe bardaklara falan baktı ve gitti. İlk canım gerçekleşmişti. Kahvem yarımken yenisini söylemiş bulundum. İnanılmaz bir acemilikti.
Kahve gelene kadar ben yarım bardağı shot gibi çaktım. Hızlıca toparlanmalıydım ve 'bu sadece bir tanışma olacak gerilme!' diye kendimi şiddetle uyardım. Lakin Ester'in doğal hareketleri de beni uyarıyordu o da başka bir günün konusu.
Sonrasında işe odaklanmaya çalışsam da nafile olmadı. Ufak kesişmeler, bakışların yakalanması ve sırıtışlar olsa da ötesine geçemedik.
Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Geri dönüş yapacağım.
Ester'ime ulaşmak için yardım eder misiniz?