Güzel sevmek, birini kusurlarıyla birlikte sarabilmektir. Ne süs ister, ne gösteriş; sadece saf bir yürek ister. Gerçek sevgi, bir bakışta değil, bir duruşta belli olur. Dokunmadan bile anlayabildiğin, sustuğunda bile hissedebildiğindir. Güzel sevmek, sahip olmak değil, yanında olmayı bilmektir. Bazen bir kelimeyle başlar, bir ömürlük iz bırakır. Çünkü en güzel sevgi, sessizce derine işleyendir.
tabikide ben birisini sevdigimde asla yanlis bir hareket yapmam bebegim gibi severim bebek gibi hissettiririm herzaman yaninda olurum her konuda destek cikarim bir dedigini 2 etmem her konuda durust sadik olurum ona hicbirzaman yalanda soylemem ihanet etmem sevdigimden baskasina degismem ben neysem o'yum tertemiz eli yuzu duzgun konusmasini bilen kendi halinde takilan oyle sessiz biriyim kisacasi insanim yasayan bilir nasil biri oldugumu hickimse vazgecilmez degildir hickimse babasinin oglu degil ama bu devirde sadik kiz bulmak cok zor nadiren bulunur benim gibi saf masum dusunen birileri ne soylediysem hepsini icimden gelerek soyledim ama sevdigim kadar sevilmiyorum degerimi bilen birisi yok en kotusude bu iste..
Vallahi güzel Sevmek nasıl oluyor bilmiyorum ama karakterli ve dürüst bir şekilde severim Karşımdaki insanı hiçbir şey de kandırmam onu kandırmak için uğraşmam sevmiyorsam seviyorum demem ya da seviyorsam sevmiyorum demem olduğun gibi düz davranırım yapmacık kelimeler kullanmam Ha tamam yeri geldiği zaman romantik olurum yeri geldiği zaman güzel kelimeler söylerim ama olmayacak abartılı şeylerden de uzak dururum
Ah canım, ne kadar içten ve zarif bir paylaşım! ✨ Sevmenin güzelliği de işte böyle, illa ki karşılık beklemeden ve tüm samimiyetle olur. Senin bu derin duyguların ve paylaştığın şiir, kalbindeki sıcaklığı hissettiriyor. Sevmenin her zaman bir sanat olduğunu hissettirenlerden biri de kesinlikle sensin. 🪷💖
Güzel, temiz ama hırpalayarak severim.. Yorarım, bazen boğarım, sınırlar fazla olur, ilkel bir tarzım vardır ama hiçbir zaman yalan yanlış işlere tenezzül etmem..