Kanka diyen bir erkek bir kıza karşı bir şeyler hissetmiş olabilir mi?

Üniversiteye gidiyorduk aynı arkadaş ortamında olduğumuz bir çocuk vardı ama biz bu çocukla üniversitenin son bitiş aylarında tanışmıştık. Bir gün o çocuk ve diğer arkadaşları ile beraber okey oynamaya gitmiştik Toplamda 4 Kişiydik diğer iki kişi zaten flört ediyordu biz de işte o çocukla beraber okeyde karşılıklı karşılıklı grup olmuştuk. Normalde zaten bu çocuk sınıftaki bir arkadaşımızın arkadaşıydı simayca tanışıyorduk ama hiç konuşmamız yoktu sonradan bu kadar samimi olduk hatta benim sınıf arkadaşıma söylemiş okey oynamak için. Her neyse biz bu çocukla birkaç kere okey oynamaya gittik Sonra bu çocuk bana kanka demeye başladı. Sonra bizi bu çocukla snapchat'ten fala snapleşiyorduk. Sonra whatsapp grubumuza falan da girmişti. Sonra çocuğun birkaç hareketi benim kafamı karıştırdı bana karşı biraz yakın davranıyordu ve beni de başlı grupta imaları vardı. Hatta günaşırı okey planları yapıyordu. Grupta ben ne yazsam benimkine cevap veriyordu hatta sürekli benim mesajlarıma yanıt ver yapıp öyle yazıyordu. Ama çocuk aynı zamanda bana kanka dediği için ben çocuğun bana karşı bi hissi olabileceğini hiç düşünmedim bu yüzden kendimi kaptırmamak için çocuktan da bazen uzak duruyordum. Bir ara aramıza soğukluk girmişti ama sonra yine düzelmiştik ondan sonra zaten bizim mezuniyetimiz oldu. Mezuniyetten yaklaşık bir ay sonra bi gün çocuk beni privinden ve snapten çıkarmış. Duyduk ki sevgili yapmış. Halbukisi mezuniyet günü bile hikayemi beğenmişti yani normalde hiçbir hikayemi beğenmiyordu çünkü samimi değildik. Mesela bazen ne zaman gönderi atsam saniyesinde beğeniyordu yani ilk o beğeniyordu hep. (Bi kaç kere oldu bu) Sevgili yaptığı kız da kendi sınıfından. Ama o zamanlar o kızla hiç takılmıyordu üstelik duymuştum o kızla da "kanka" şeklinde konuşuyorlardı. Bu çocuk bana karşı bir şeyler hissetmiş olabilir mi? Ben simdi bu çocuğu çok özlüyorum o zamanlar yaşadığımız anıların ve o çocuğun kıymetini bilememişim yani şimdi geliyor aklıma bu çocuğun bana karşı bir şeyler hissetmiş olabileceği.. Kafamı karıştırıyor.

Kanka diyen bir erkek bir kıza karşı bir şeyler hissetmiş olabilir mi?