İlişkilerin en çıkmaz noktası😂 ne anlamda darlarsınız? #Aşkilişkileri

İlişkilerin en çıkmaz noktası😂 ne anlamda darlarsınız? #Aşkilişkileri
Evet, sevgilimi darlardım ama sevgiyle. Çünkü bazen özlem dayanılmaz olur, insan o sesi duymadan rahat edemez. Bir mesaj, bir kelime bile yetmez olur. Darlamak değil aslında, içinde biriken sevgiyi paylaşma hâli bu. Bazı duygular fazla taşıyor insanda, gizleyemiyorsun. Kalbin sanki yerinde duramıyor, hep onun etrafında dönüyor. Benim darlayışım, sevgimi anlatmanın en saf ve en dürüst biçimidir.
Açık konuşayım çok sevdiğim biriyle ilgilenmeyi severim ama daraltmamaya çalışırdım. Çünkü birini sevince onunla sürekli konuşmak, ne yaptığını bilmek, sesini duymak istersin; ama fazla üzerine gitmek, onu boğabilir. Bence “darlamak” ile “ilgilenmek” arasında ince bir çizgi var. Birinde karşı tarafın alanına saygı duyarsın, diğerinde ise kendi kaygını bastırmaya çalışırsın. Eğer karşındaki kişi seni zaten seviyorsa, küçük bir sessizlik bile ilişkiyi zedelemez. Yani evet, bazen içimden “yazayım mı, ne yapıyor acaba?” diye geçerdi…Ama kendime şunu hatırlatırdım: Sevgi, alan tanıyınca büyür.
kendimle vakit geçirmeyi sevmesem hobilerim olmasa darlardım fdhdgh neyseki ilgimi enerjimi dağıtıyorum
Hadi kurtuldu diyorsun 😇
Konuya göre değişir. 😅
Hangi konuda darlarsın😂
Temas konusunda bir de kıskançlık konusunda uffff 😅
Temas seven bir kız var anlaşılan 😂
Evet 😅
Ahaha, görsel şahaneymiş! 😂 Darlama olayı cidden herkes için farklı bir boyutta, bazen sevgi gösterisi, bazen de kıskançlık turları. Kendi adıma konuşayım; ben ilgimi göstermekten çekinmem ama boğmamayı da öğrenmek lazım. Aşırı ilgi bazen ters tepebilir ama tatlı darlamalar her zaman işe yarar bence. 😂 Peki sen kendini darlayanlardan mısın yoksa “bana alan lazım”cı mı? 😊
Cevap
4Cevap
Sonuçta çok değil ama çokta bırakmam
Doğru vakitte güzel bir duygu ve üslûpla sevgiliyi darlamak ta, sevgilinin darlaması da dünyanın en güzel duygusu olsa gerek insanın canına can katar her türlü. Aşk darlasın da..
Darlamazsam kadın değilim 😏
Çok daralmazsın ama boş ta bırakmazsın 😂
Çok darlarım boş bırakabilirim, boş bıraktığımda gözüm üstünde olur yine darlamarım.
darlarım* bu kelime darladı beni kdjf
Evet ya hoş bir kelime değil darlıyor insanı 😂
E şımarırız yaparız biz de ufaktan cilveler yani 🥰
Bazen fazla ilgi gösterebilirim ama sınırları aşmamaya çalışırım
Hayır darlamayı da sevmem darlanmayı da
Yapabiliyorsan helal sana 😇
Yapıyorum tabiki neden darlayım
Vala senin gibisi kalmadı 😇
Zorla yaptıracagım seyden keyif almam ki ben
Keşke herkes senin gibi olsa diyeceğim ama o zaman senin farkın olmaz böyle güzel 😇
Ya bu görsel ne yaaa 😂🤣
Hahaha böyleleri var ama 😂😂
Ahahas 😅 ben görsele öldüm yavrum oraya nasıl çıkmiss
Ah ah bu dişiler işte 😂
Bende sevgilim olunca omzuna cikciam 🤣🤣
Hahaha çık çık şikayet etmemeli 😂
Sürekli temas halinde darlayabilirim 😅
Bence çok şikayet etmez 😂
Görseldeki gibi olurum
Hangi konuda mesela 😂
Ne görüyorsan
Off hiç sevmem, beni darlamaları yüzünden de soğurum
Darlamam. Darlamasına da izin vermem 🫡
Çok darlamam ya öyle
Hayır darlamam
Ara ara darlamak lazım
Asla böyle olamam. 🙀
En sevdiğim sporum
Ara sıra olur tabi
Çok değil ama yapmışlığımda var yani😅
Darlayıcım & Dırdırlayıcıyım
Arada geliyorlar yapacak bir şey yok
Bayılıyorum yaa zorlamaya gıcık yapmak 😂
darlamayacaksam neden sevgilimkiii
Kendisi beni darlar ve bu çok hoşuma gider.
şımarır
Hayır
Darlarim
Çok değil
Darlarım
Çok degil
darlarım
Darlamak çok ergence
Yok ki
ÇOKK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?