AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Bulursan kardeşinide bana ayarla
burada ☺️
Böyle güzel espirilere bitiyorum 😅
Suç değil ama insan aynaya bakacak önce. Senin için demiyorum tabi genel olarak. Önce kendine bakacak ondan sonra kendine göre kriteri olacak
kötü değil ki serbest piyasa ama ben kendime denk birini asla almam benden bi tık dusuk olsun cunku evin reisi benim..
Vay reis egon mu incinir
@melomi19 EEVT problemi var bro
Problem değil de komik kroluk taslmak da kolay
@melomi19 Zar var mı?
@melomi19 krolukla alakasi yok erkek eve bakar kadin evi çevirir beğenmeyene eyvalag+-
@Ibracan2112 Eve gelen hizmetçilerin uçuk fiyatları yüzünden mi hizmetçi tutmuyorsun. Senin ihtiyacın olan eş değil hizmetçi çünkü. Artık Kürt geleneksel kurallarınızı bir gözden mı geçirseniz?
@heiwaomotomeru Senin aksesuarı kestikleri için sende yok heralde çok merak ediyorsun kadınları değil mi? Çok zorlanma ben sana anlatıyım istersen zarın ne olduğunu.
@melomi19 kadinin rolu vardir erkeğin rolu vardik bu ne zamandan beri aydirdir biz kole aramiyoruz evimize bir adet valide ariyoruz evi çevirecek yemegimi koyacak bende ona cenneti yaşatacam bu kadar basit ne garip carsiniz herkesin terchi farklidir CALİŞAN KADİN İSTEMİYORUM calişiyorsada memur falan olsa tolere ederim ama onun haricinde esimin çalişmasina karşiiyim ha ila diyorsa calişmam lazim gelsin yanimda calisin
@melomi19 kürt turk farki yok cogu erkek bu sekilde dusunuyor bu arada benim annem çalşiişiyor babamda ona baksan kıyamet kopmalidi ama kopmuyor cunku anem benim yanimda calişiyor :)
@melomi19 hizmetci alacagi gunluk 2 k
evlensen verecegin para 2 milyon :)
zina yapsan 1600 tl
evlensen 2 milyon sen bana para hesabi yapma :)
@Ibracan2112 Senin yanında olmasa annen çalışamaz mıydı peki? Bunun sebebi de muhtemelen annenin başka adamlarla çalışıp zina yapmasından babanın korkması. Bir güven yoksa arada neden evleniliyor. Bence annene yapılan bir saygısızlık. Annen nasıl izin veriyor babanın çalışmasına, baban da vermeli.
@melomi19 sacmalama adam istemiyor bencede hakli mevzu o degil kadin para kazanmaya baslayinca saygi duymuyor erkegıne ben bunu gozlemledim aldatma mevzusu değil denge mevzusu
@Ibracan2112 ayrıca iyi düşün senin karına vereceğin değer çok belli hesap kitap yapıyorsan eğer o da karın için değil, sizin kürt ailenizin itibarını yere koymamak için o hesabı yaparsın. Bu kadar korkacağınıza karılarınızdan keşke önce bir kendinize baksanız. Ben hizmetçiyle eşini karşılaştırırken sen eskorta vereceğin parayı da düşünüyorsun. Kürt Türk farkı yok diyorsun da aradaki farkı istesen çok net görebilirsin.
@Ibracan2112 Size kim saygı duysun eve ekmek parası getiriyoruz diye hizmetçi yerine koyuyorsunuz karınızı. Haliyle kadın da para kazanınca evin diğer işlerini bölüşmeniz gerekiyor. Diyorsunuz ki içinizde eve iki kuruş para girmesin keyfimjz bozulmasın. Sonra o kadın hayatı boyunca size hem hizmetçilik yapıp hem de mutlu bir eş olmasını bekliyorsunuz. Sorun para kazanan kadınlarda değil sizin düşünme yapınızda. Para kazanan kadının da sizinle uğraşmaya mecali olmadığı aşikar.
@melomi19 PUHAHA KUDUR
Ben karimi bu sekilde istiyorum emin olkı bu sekilde cok kadin var ama sen hala turk kurt ayrimi yapip konuyu ceviriyorsun buyude gel canimm
@Ibracan2112 söze bakarım söz mü diye adama bakarım adam mı diye. Kudurduğum falan yok canım ben sadece kandırdığın ve kaldıracağın kadınlara acıdığım için sende beyin olduğunu düşünerek seni adam yerine koydum. Ama öğrendim ki cahile hendek atlatmak da zormuş. Ben kudurmadım sadece sana ağzının payını verdim. Konuyu da çevirmedim siz Kürtler 100 yılda 1000 yılda geçse kendinizi sorgulamayacak asalak şekilde yaşamaya devam edeceksiniz. Bunun senin düşünce yapınla da çok alakası var. Cevap veremeyip popon gülmenden de baya anlaşılıyor ne demek istediğim. Ama unutmuşum sen anlayamıyorsun?
@melomi19 kudurrrrrrr ancak kudurursun canim siz türklere güven olmaz zaten ve evet kurt bir kız alacagim kolem olmayacak hanimim olacak en azindan dengemiz tam olur yok kadin calisacakta bilmem ney benim yanimda kadin hesap odemez misal siz erkek ile kadinin gorevlerini bilmiyorsunuz yaşiniz 30 olunca ise hemen koca arama sefasina giriyorsunuz ya da heryede zırlayip konu aciyorsunuz neden yalnizim diye kedilerin ile mutlulklar dilerim bide hala irkcilik yapiyorsun allah akil fikir versin sana ne diyim zaten zora dusunce hemen zirliyip bize laf ediyorsunuz icrat yok : )
@Ibracan2112 Madem bize güven olmaz o zaman ülkene dön de ülkenin zeka seviyesi düşmesin. Atatürk öncesi dönemde yaşamadığımızı da o küçük beynine sok. Yıllardır bu ülkedesiniz hala da bir icratınız görülmemiş. Kadın erkek görevi diye bir şey yok o siz çıkarcıların uydurduğu bir palavra. Kadının da parası ailesi var senin öderken bile lafını yaptığı iki kuruşluk kahveye de muhtaç değil. Seni zaten koca adam yerine koyan aklı başında insan olmaz. Sen anca keklik avlamaya devam edip kendini nimetten sanmaya devam et. Beni kendinle karıştırma ben etrafta karı istiyorum diye dolaşmıyorum. Sevgilisi seveni olmayan ben değil sensin.
@melomi19 Zar yoksa yüzük yok.
@melomi19 KUDURRRRRRRRRRR SENİN GİBİLERİN SURATİNA BİLE BAKMAM CANİM
nişanliyim ya ne diyor bu mal
@Ibracan2112 Kudur demekten vazgeç kuduran ben değil de sen oluyorsun gibi çocuk çocuk haraketler. Sen zaten mümkünse bakma bana profiline bakınca bile ögürme geldi bı de bakarsan kusarım. Çok geç olmadan senin yerine eve köpek alsın nişanlın da en azından sadık, akıllı olur.
@melomi19 kes lan karim hakinda dogru konus senden daha kadin bari boş yapmiyor (KISKANC)
@melomi19 Zar varsa yüzük var!
@heiwaomotomeru ne ezik insansın
En doğal hakkindir
Senin çok güzel ve zengin Olman gerek bunun için.
o da mı bağlaçları bitişik yaziyo? 😃😃
Bunlar kriter değil ki, sen para ile evlenmek istiyorsun.
Bunların karşılığında senin sunduğun şey ne?
Ben de senin gibi düşünüyorum davul dengi dengine. Mantıklı olmak lazim hayat şartları ortada
Zar var mı?
Ya özür dilerim hemen hemen saydığın özelliklere yakınım 9 aydır evliyim halen daha bsey yapamadık biz olmuyor asla şaka gibi
Keke elizabet. Aylık gelirim 600.000₺ giderler harici benden üstün adam istiyorum ben.
Hmmm
Çok gerginsin sana günde 4 posta yazıyorum çevir yap
14 çıkarsa gelirim gelmeyende lezdir
Sen gel bakalım çıkarmı çıkmazmı
Aaaa olmamış ama 2 metre olması ve kol kadar olmasını eklememişsin. Kırıldık erkek camiası olarak.
Bütün kızlar benden uzak dursun hiç birşeye değmiyorlar maalesef cevabıma gelecek olursam durumum iyi ama bu soruyu soran ile evlenmezdim
Bu saydığın kriterler senin dengin olsa da olmasa da istediğin kriterleri isteme hakkın var ketçap mayonezciler bırak döner yesin 😂
İş kur dan başvuru yapılıyor mu?
Bilmem
Hmm. Olsa yapardım. Ben mahsun j sadece s.. yorum gibi bir cevap yazardım 😅😅😅
Tamam canım geçti
Tamam o zaman. İş başı ne zaman
Pfff
Pffleme müstakbel kocana
Sendeki özelikler nedir
Biri tercüme etsin pliss 🙄🙄
Senin ki aşk değil ticaret gibi olmus
Onu herkes istiyor yalnız rkfkendkedn
Senin o çiş çıkardığın geniş yalama olmuş organın altından mı ki kaşmerrrr
Buyurun neden kötü olsun
Olabilir neden olmasın herkes istemekte özgür
Ne istediğini bilmek güzeldir her zaman.
Vay arkadaş ben öleyim
Vardır.. herkes istediği şeyi istemekte özgürdür
Peki sen ona ne vaad edeceksin
Değil herkes dengi insan ister
Ben de böyle isterdim 😃😍
Beni gram ilgilendirmez
Çok zenginim esmer degilim
Kardeşi varsa talibim elti oluruz ahdjjsjs
Oo hayaller güzel umarım hayal kalmaz:))
denginse neden kotu olsun
Yani tabi bulurmusun bilmem ama jsjsjsj
Davul dengi dengine diye çalar
Taze yeni bitti bacım
zengin erkek hanımcı olmaz
istersin ama bulduğunda sana bakar mı bilemem
Davul bile dengi dengine demişler
Yo iyii bende deli atıyorum
Arıyorum
Siparişleriniz hazırlanıyor 😎
Denk olduğunu dusunmuyorum
Var da sende neden kalalim?
Sen kimsin nesin?
Kendinide bir saysana rica etsem
Üni mezunuyum yüksek lisans yapacağım 174 boyundayım kumralım aileden çok zenginim kendimde e ticaret yapıyorum gelirim iyi anacım sadığım kocacıyım oldu mu?
Oldu bacim
tüh be yaştan kaybettik
Bende yoluma giderim..
yolun açık olsun fazla hızlı gitme
Tm
aradığın kriterde erkeği bulunca onunla kardeşini bana ayarlarsan sevinirim seviyorum seni saygılarımla🌸🌸🌸🌸🩷🩷🩷😍
Halkalı şeker kaynıyor ortalık
Pambıkk şeker yoh mi
Evde kalacak kızlara bir yenisi geliyor
Zenginlik seviyen nedir?
Bulursan bana da haber ver
bunların hepsi bende var
Sen ne veriyosun karşılığında patlak
Senin sunduğunu kriterler nedir 😅 söyle bakalım
zaten azlar hemen kapıyorlar onları
Var da benimle evli ahahha artık hepsi kapıldı
😂😂 nispete bak
🙌🏻🙌🏻