14 yılı çöpe atmali miyim?

Lutfen sonuna kadar okuyun yazin benim. icin onemli

Liseden beri yaklasik 14 yillik bir dostlugumuz var kiz arkadasimla. Benim kardesim yok tekim o benim tum dunyam oldu. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez ikiz gibiydik yillardir. Yetiskin olmaya baslayinca artik karakterler oturuyor insanlar degisiyor hayat baska yonlere evriliyor anliyorum bu durumu ama is hayatina atildik o yasadigimiz sehirde hastanede calismaya basladi ben 1 yil sonra baska sehre atandim mesafe vs girdi konusmalar paylasimlar azaldi. Mesajima 1 hafta 10 gun sonra donmeye basladi ( asiri yogun calisiyor) beni rahatsiz eden bu durumu soyledim konustuk cozduk vs eski erkek arkadasi mevzusunda asla onay verilmeyecek biri oldugu icin karsi cikmistim bitirdi geri barismis 6 ay konusmus ayrilmis sonra bana soyledi kizdim kirildim haliyle

Sonrasinda benim dugun telasim basladi ayni sekilde onun da ikimizde yogun stresli donemden geciyoruz ve ben yurt disina tasiniyorum benim dugun bitti artik gidicem bulusacagiz ertelemek istedi bulusmayi tam onceki gece trip attim. haliyle 2 gun sonra gidiyorum ve bi hafta oncesi ayarlanmis bir bulusma her neyse o gunden sonra asla yazmadi sormadi zaten yurt disinda oldugum icin dugunune katilamamistim tebrik mesaji yolladim tesekkur etti gecti bana alisip alismadigimi dahi sormadi dunyanin bir ucundayim ben halbuki.

Bu sure zarfinda hikayelerime bakmamaya fotolari begenmemeye basladigini fark ettim bende bakmadim.

3 ay sonra turkiyeye dondum ve 3 aydir burdayim asla ve asla ne mesaj ne arama olmadi. Bekledim bekliyorum. yok. 20 gun sonra gidicem. ve ne zaman gelirim bilmiyorum. Bir yanim diyor ki al eline hediye vs ev adresini ogren git cat kapi helallik al saril gel. Diger yanim hep sen mi adim. atacaksin diyor.

14 yilim boyle bu sekilde bitsin istemiyorum kaybetmek istemiyorum ama tek tarafliysa bu dusuncelerim diye korkuyorum

Kavga tartisma yok sadece hayat telasindan belklentilerimizi karsilayamadik suclu sucsuz aramiyorum

Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Son bir kez pisman olmamak icin gideyim mi yoksa kabulleneyim mi?

Güncellemeler
7 ay
Sonuna kadar okuyun
Güncellemeler
7 ay
Guncelll
14 yılı çöpe atmali miyim?