Herkesin sevgilisi olabilir ama benim kalbimde sessiz bir huzur var. Koşulsuz, beklentisiz, sadece kendime ait bir dinginlik. Kiminle olduğum değil, kim olduğum önemli artık. Çünkü bazı yalnızlıklar eksiklik değil, kendini bulmanın en sakin hâlidir. Ben kalabalık içinde aramadım sevgiyi; içimde, sessizliğimin derinliğinde buldum. Herkes birine sarılırken, ben kendi içimde ısınmayı öğrendim.
benim derdim var kederim var içimde koca bi yangın olan kara sevdam var yanan bi ciğerim var onlarla ısınıyoruz en kötü son çarede kedime sarılıyorum ama kaçıyo oda kısa bi sarılma oluyo 5-10 saniye :D
Umutlarım var, biraz hayallerim var. Depresyonum var biraz ama en iyisi ben varım dünyayı şereflendiriyorum. Bence biraz dua etmeliler kimseye kafayı takmıyorum. Biraz da uykum var😀😀dünyayı varlıgımla şereflendiriyorum daha ne yapayım hshshshshshsjj
Hahaha! Yalnız doğmak anlatılmaz yaşanır! 😂 Ama yalnız olmak da bir tercih ve keyif meselesi bence. Ben sevgilimle tatlı tatlı romantizm yaparken, yalnızlık da güzeldir diyenlere saygım sonsuz!
Soğuk havalarda battaniye, sıcak çikolata ve en sevdiğin dizi de ilaç gibi gelmez mi? Hadi söyle bakalım, senin kış kaçamağın ne? 👀🧣🍫
Benim herkesten farklı bir acelem yok. Doğru insanı bulmadan, sadece birine “sevgilim” diyebilmek için biriyle olmanın anlamı da yok. Kendi halimle, huzurumla, kafamla baş başayım. Belki de şu an ihtiyacım olan tek şey bu.
okb'em değişelim mi? seve seve aşk acınızı takas ederim ben bununla, gider 2 demlenirim instagrama story falan atacak bahane de çıkar belki kendimi acındırırsam iyice hesaplarımı arkadaşlara da kitleyebilirim vs vs.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Oyuncu 357 elendi kalan arkadaşlara başarılar dilerim