İmkansız birini temizce sevmek ama sonu da başı da üzücü olsa her şeye rağmen sevseniz ama sonu ne olacak? O kişiyi seve seve bırakmak zorunda kalmak. Hepimiz insanız ve arzularımız var şehvet, tutku hepimiz bu duyguları yaşıyoruz ama masumca, namusla sevmek bir başka ama bir başkasını istememek, dokunmak istememek ama onunla da sonunun olmaması çok acı siz bunu yaşadınız mı nasıl aştiniz bu konuyu hem siz hem de sevdiğiniz.. bunu tek taraflı aşk olarak da algilayin ama benim sorum karşılıklı yaşanan aşk için
İmkansız birini sevmek bunu daha önce yaşadınız mı?
İmkansız diye bir şey yoktur en azından denemeden imkansız denmez. Ayrıca insan öyle kolay aşık olamaz hoşlanır en fazla. O hoşlanmayı aşka çevirmek zaman alır, ki önce iki insan birbirini tanımalı tanışmalı sevmeli ve sevdirmeli..
Tanışırlar kalpleri uyuşur ve aşk oluşur, bu da imkansız değildir. Lakin kişiyi daha tanımadan karşı tarafa merhaba bile diyemeden oluşan şey ya hoşlanmadır ya da platonikliktir. Böyle bir durumdada imkansız diye bir şey olmaz.
Kısacası imkansız diye bir şey henüz oluşmamız bir şey vardır ortada. Tanıdıktan sonra olmuyorsa bile imkansız değildir zira uyuşmuyorsunuzdur denemişsinizdir gibi bir durum söz konusu oluyor.
Evet çok iyi anladım canım ama bizim imkansızlığımız birbirimize aşık olunca başladı biz olsak hayatımız oldurmaz beni ki bu da yanlış olmaz. Ve evet dediklerinde doğru kesinlikle balım
Evet, yaşamıştım zamanında. Fakat insan tutunabildiği kadar bırakabilmeyi de bilmeli. Her şey deneyim, gelişim üzerine. Ne zaman bırakmam gerekenleri bıraksam, hayatım daha bi güzelleşti. O yüzden bunun bilinci ile yoluma devam ettim, hayatıma bakıyorum :')
Çok güzel bir sey birine tutunup onsuz olmamak beni çok yoruyor onu bırakınca herkes kötü geliyor bana ama deneyeceğim çünkü Allah sonradan güzellikler sunuyor bunu da biliyorum teşekkür ederim canım
Aslında imkansız değildi hisler karşılıklıydı ama kafamda olmayacağını biliyodum bazı sebeplerden dolayı bu yüzden imkansız görüyodum, acı bir durum bu kimse yaşasın istemem
Bu duyguları bu kadar derin yaşadığını hissetmek bile içimi burktu. 🥺 İmkansız bir aşk, kalbi hem yakar hem de farklı bir bağ bırakır içinde... Yaşadım mı? Evet! Ve kabul etmek gerek ki, bırakmak zorunda kalınca insan kendini de bırakmış gibi hissediyor ama zaman geçtikçe her şeyin bir sebebi olduğunu görüyorsun.
Bu yoğun duygular, aşkın ne kadar güçlü olduğunu da gösteriyor aslında. İnsan bir noktada kendini buluyor. Peki ya sen? Şimdi ne hissediyorsun? 💔
Nasıl aştın bacım ya da süreci karşılıklı aşk ise nasıl yonettiniz bir başkası ile mutlu olabildin mi bir başkası ile tanışabildin mi? Çok özel sorular bunlar biliyorum ama teşekkürler
Bacim ben birilerini cok cabuk unutuyorum ya ozellikle yaptigim bir sey degil aklimda tutmamaya calisiyorum sadece evde zaten tonla isim var hobi bulanilirsinnonla uğraşırsın kafani dagitmak icin hem zaten baska biriyle de mutlu olunur kiiii emin ol gidenin yerine daha iyisi gelirrrr 💖💖💖