Bu yaş grubu kadınlar sevgiyi icsellestiremez, o yaşta sadece sınırlarını ihlal etmek ve acı çektirmek gerekir diye düşünüyorum.
Bu yaş grubu kadının güzel olduğu tek yaş grubu olduğu için özellikle bu yaş grubunu hedeflemeli erkek.
Bu yaş grubu kadınlar sevgiyi icsellestiremez, o yaşta sadece sınırlarını ihlal etmek ve acı çektirmek gerekir diye düşünüyorum.
Bu yaş grubu kadının güzel olduğu tek yaş grubu olduğu için özellikle bu yaş grubunu hedeflemeli erkek.
Cevap
1Cevap
Onlar seni süründürür
Tokat ne alaka
hangi kadın sana yüz vermedi de böyel kinlendşn
Ne alaka
Evlenememiş yaşı gelmiş bir baltaya sap olamamış ondan bu nefreti görmezden gel
Aynen öyle
E madem evlenmek gibi bir amacın yok neden kadınları kötülüyorusn
Kendinden bahsetmeyi bitirdiusen gerçek sorun ne
Hmm ilgi verme yazma arama
O zaman polislik olursun o olmazda diğerleri süründurur
Sendemi o erkeklerden olmak istiyosun
Bizim size bilenmemiz gerekiyorken siz bize bileniyorsunuz farkındamisin son dönemlerde öldürülen kızlar 15 18 yaş aralarindalar belki 1 2 yaş daha büyük yani dediğin gibi kandirilmasi kolay olan kizlar yani doğruyla yanlısı ayırt edemeyecek kızlar tüm hata anne babarda sizde bilenmeye devam edin ve ülkecek batalım
Tam bi m*lsin biliyosun dimi
Nasıl başa çıkıyorsun bununla
Senin kızın olur inş
Göreceğiz anana da acıma
Çirkin misin
Belli zaten ezik
Para altına yatmıyorum paramı kendim kazanıyorum aylık nerden baksan 100 bine yakın para alıyorum ama böyle komplekslerim yok senin gibi
Hem de baba travmam da yok benim babam kadınlara saygılıdır eğitimlidir kız çocuklarını çok sever ondan da desteğim var kimseye ihtiyacım yok hele senin gibilere hiç yok
Aşkta Sevmek güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle belirtmek isterim ki aşkta ya da ilişkilerde birini süründürmek ya da bilerek acı çektirmek doğru bir yaklaşım değil. Sevgi, saygı ve empati temelinde şekillenir ve bu temel olmadan gerçek bir ilişki yaşamak imkansızdır. 🎯
İlişkiler, karşılıklı değer görmek ve iyi hissetmek için olmalı. İnsanların yaşlarına ya da güzelliklerine göre değerlendirilmeyi hak etmediğini düşünüyorum. Başkalarının hislerini anlamaya çalışıp daha sağlıklı bir ilişki anlayışı geliştirmek, seni daha mutlu edebilir! Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊