Aldattı, ne yapacağım şimdi?

Eşimle biz 14 senedir beraberiz. Evleneli 3 sene oluyor. 5 sene önce askere gitti. Gitmeden öncede başka ülkeden biriyle tanışmış ve yazışmışlar. Ben arkasından ağlarken o başka biriyle yazışıyormuş. Hatta banada aynı anda yazmış. Ona gözlerin çok güzel, sen çok güzelsin, gelirsen sana burayı gezdiririm, özledim seni, resmini çıkartıp askere götüreceğim yazmış. Askerdeykende bi kaç defa konuşmuşlar sonra daha yazmamış ve engellemiş. İçime dün bir şüphe oturdu ve telefonunu karıştırdım o uyurken bu mesajları ozaman gördüm. Elim ayağım boşaldı. Onu uyandırdım ve eşyalarını heryere savurup defol git evimden dedim. O da gitti. Bende gittim arabayla. Yolda karşılaştık. Bin dedim. Konuştuk. Ben çok pişmanım gerçekten sonra hemen engelledim, bilmiyorum niye böyle bişey yaptığımı çocukluk yaptım inan en ufak bişey hissetmedim ona karşı dedi. Eve geçtik ve ben onunla yüzleşirken o yüzüme bile bakamadı utancından. Hep yere bakıyordu. Geldi özür diledi beni çok sevdiğini, sadece o konuşma olduğunu sonrasında aklı başına geldiğini pişman olup engellediğini söyledi. Sarıldı bana ve hıçkırarak ağladı. Samimiydi. Ve bunca sene hiç şüphelenmedim. Öyle çok seviyor ki beni bunu hala hissedebiliyorum. Şimdi ben ne yapacağım? Yıllar önce olan yazışmalar için (ki hiç buluşma yok) boşanmalı mıyım? Yoksa zamanla güven inşa edip bu evliliği bitirmemeli miyim? 14 seneyi çöpe mi atacağım? Kafam çok karışık. Kendimi aptal hissediyorum, değersiz, çirkin. Ne yapacağım nolur yardım edin.

Aldattı, ne yapacağım şimdi?