bizim geleneklerimizde vardır askerliğini yapmayana kız bile vermezler.
bayanlar siz evlilikte böyle bir şart ararmısınız
bayanlar siz evlilikte böyle bir şart ararmısınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anayasa da her türk askerlik yapmaya mükelleftir yazar bayanlar türk değil mi o zaman bayanlar da yapacak çelişki bir
Dünya kadınlar günü var ama dünya erkekler günü yok çelişki 2
Askerlik , iş, düğün, nişan, vb gibi bütün yükler erkeğin sırtında bayanlar ne yapar bir çeyiz mi dünyada en çok yük erkeğin üstünde olan tek ülkeyiz ama kimsenin haberi yok bu konuda
erkek zengin ya da normal o zaman kimse ev hanımı almasın gitsin zengin veya memur alsın
bayanlar askere gitsinler görürüz onları %99 kesin ve kesin intihar eder yemin olsun
zaten dürüst seven insan varsa ne olursa olsun bekler beklemiyorsa kaşarlığından , ya da sevmediğinden kişiliğinden kaynaklanır sallayın gitsin bunları
o zaman çalışmayan kadınla da evlenilmesin bu ülkede askerlik öyle dışarıdan kolay mı gözüküyor gidin görün anlayın dünyanın ne olduğunu askerlik ölümden sonra bu dünyada bir erkek için en ağır yüktür kesinlikle bu değişmez
vatan diye milleti kandırmanın alemi yok ne vatanı orda keyif çatıyor komutanlar gidin görün orda askerlerin ne sefalet içinde yaşadıklarını bir Allah bilir bir de bu durumu yaşayanlar
oraya gidenlerin %100'ü hepsi bir an deseler gidin evinize tüm türkiyedeki kışla, bölük, hiçbirinde bir asker kalırsa başımı keserim kesin ve kesin kalmaz anında eve giderler en milliyetçisinden tutun bilmem en neyine kadar her gün ana avrat söverler bu askerlik bitsin diye mehmetçik dedikleriniz askerde imamlar bile namaz kılmazlar terk ederler namazı ana avrat söğerler bu askerliğe mantığın bittiği yerde askerlik başlar yok efendim şu böyleydi diyemezsin orda senin konuşma hakkın yok orda bir it, veya bir süpürge sapı askerden daha kıymetli öyle beş atıp üç konuşmak yok gidip yaşamak var en kral yerde yaptım trilyon verseler yapmam öyle bir şey asker dediğin bot ile kep arasına palaska ile bağlanmış ve vatan diye kandırılmış dünyanın en aciz kullarıdır şimdi desinler eve gitsin mehmetçikler adam arabaya atlamaz yayan gider eve yayan hepsi ne sandınız askerler soruyor sitesini bir okuyun anlarsınız orda sizin bir dostunuz var o da Allahtır değil orda her zaman orda ölseniz kimse size sahip çıkmaz ne mehmetçiği anlatmıyorum çok kötü berbat bir insanın en aşağılık olduğu dönemler yaşanır askerde eğer o düzeni görseniz insanlığınızdan utanırsınız temiz temiz efendi gelenlerin halini bir görün deli gelen zır deli akıllı giden deli gelir bu bu kadar basit seni insanlıktan çıkarmak için seni acımasız yapmak için senin kişiliğini düşürmek için elinden geleni ardına koymazlar komutan dedikleriniz gözleriniz hep kapalı yaşarsanız bu ülkede bazı şeyleri görmezsiniz her neyse kurtulduk ya Allaha çok şükür bir daha o günleri yaşatmasın en kral kamplarda yaptım düşünebiliyor musun denize sıfır ama bir daha asla
Bazıları ''askerlik yapmadan erkek olunmaz'' tarzı şeyler söylemiş. Mevzu silahsa adamı poligon abonesi yaptıralım yok mevzu komutan tokat çektiğinde bile emret komutanım demekse o erkek değil, sindirilmiş biri olur. Bunun saygı ve erkeklik öğrenmekle alakası yoktur. O halde askerden dönen adam karısına tokadı çektiğinde değerli olması lazım? Erkeklik öğrendi yapıyor adam. Ha yok çok mu kaba? Kadına el kalkmaz mı? O adam askerdeyken insandır. İnsana el kalkmaz asıl. Şiddetin her türlüsü kabadır. Ama yok erkektir o, komutan anasına küfür edip suratına tokadı yapıştırdığında ses etmeyecek, dışarıda biri yaptığında ağzını burnunu kıracak. Bence bu erkeklik değil iki yüzlülüktür.
Erkeklik kişiliktir. Kişilik askeriyede öğretilmez. Askerlik sana emir komuta zincirini, yani ezip ezmeyi öğretir. Erkeklik birini ezmek de değildir. Erkeklik ezenin karşısında durabilmektir. Askerlik eziyet yeridir iki yüzlülüğe gerek yok.
Ha derseniz ki terör var, savaş çıkabilir, asker olmasın mı? Olsun ama profesyonel biçimde olsun. Komutanın egosunu tatmin edeceği değil, uzmanların hazırladığı psikolojik ve fiziksel dayanıklılığı artıracak planlı eylemler olsun. Birinin başına çuval geçirip doktor denetiminde aç bırakarak anti işkence eğitimi vermekle, kendi egonu tatmin için askeri süründürmek arasında fark vardır. Bu ülkede profesyonellik ne gezer? Hala isteği dışında insanlara zorla askerlik yaptırılıyor. Çok komandoculuk merakı olan varsa gitsin sınavlara girip hayatını asker olarak geçirsin. Askerlik ciddi iştir. Zaten ciddiye alınsaydı 1 aylık eğitimle çocuklar dağa çarpışmaya yollanmazdı.
eğerki karşı taraf için hiç bir şey hissetmiyor isem,mantığım devreye girer.. ama seviyor ve seviliyorsam sorun olmaz..
o ne demek hissetmediğin biri ile ne işin olurki
askerliğini yapan erkek daha olgun olur derler belki bu yüzden bende askerliğini yapmış olmasını isterdim
Cevap
17Cevap
ya banane onun askerliğinden..evlenirim tabii nolcak sanki evde askerde öğrendiklerini mi uygulayacak
askerliğini yapmamış kişiye erkek demiyorsunuzda niye cinsel ilişkiye giriyorsunuz ilişkiye girerken terhiz kagıdamı bakıyorsunuz,
Farkındaysanız şehit haberlerinde çoğu şehidin yeni evli olduğundan bahsediliyor. Yani farketmez. 15 ay beklemeyi göze alan kadın evlenir. E tabi günümüz şartlarındaki Türkiye'de "geri dönememek" de söz konusu. Maalesef !
asker yapan erkek olgunlaşır ne de olsa evlenilir ama askerliği yapan erkekle yapmayan bir olmaz tabiki
tabiki karaktere bağlı herkeste aynı şey olcakdiye bi şart yok kişiliğe göre değişir elbette genel olarak konustum
Evlenirik
hiç askeryolu da beklemediydim değişiklik olsun
Cesaret ister. Şimdiki kızlar askerdeki sevgililerini aldatma da çok hevesliler. Bir arkadaşıma çok çektirmişti bir tanesi. ORdan hatırlıyorum. :@
evet baya hevesliler
Üstüne alınma Elensar :D
siz kızlar önce askerde iken erkeği terketme huyunuzu bırakın ondan sonra bunları konusun? askerde herkes ayrılıyor erkeğin ordaki psikolojisini düşünen var mı?
kızlar askeliğini yapmış işgüç sahibi olan biryle evlenmek ister...
mümkünse askerlik yapması zorunlu olmayan biriyle evlenmek isterim
nasip kısmet tabi İsrail den gelin alınmaz diye bir şey de yok
tabıkı askerlıgını yapmıs işinin basına gecmıs olsun bu yastan sonra şafak saymaya sabrım yok :)
evlenmesinler... ben askerliğimi yaptım bennen evlensinler
senle evlenene Allah sabır versin ego büyük şey küçük töbe yarabii
Askerliğini sırf korkaklıktan yapmadıysa korkak biriyle zaten ben yapamam
Yapsa daha iyi olurdu ama yapmamissa da dunyanin sonu degil evlenirim
evlensinler yaa önemli olan sevgi değil mi ekinoks böyle diyor
ben evlenmem... askere gdene güven olmaz... asker yoluda bekleyemem o kadar
başta ben izin vermem buna şehit olursam arkamda gözü yaşlı bi eş bırakmayı istemem.
La amç.Seninde kafana taktığın şeye bak.Müslüman olmayanla bile evleniyorlar.Senle mi evlenmeyecekler.Kafana takma goççum :)
o meseleler asıldı artık face si olmaya kız vermiyorlarmıs
ben zaten askerliği yapdık dan sonra evlenirim ilk önce askerlik sonra meslek sonra evlilik
anti-militaristse nikahı basarım
Evlenirim. Önemli olan sevmek ve sadık kalmak.
askerligimi yapmadim ):
:))
evet bence önemli askerliğini yapmış olması
Askerlik yapana kız vermem.
yapsada evlenmem yapmasada..
müzmin bekar olarak yşarımm diyosun yani
Evlenirim şart değil.
Matilda ile evlenirim
çok şükür gidip geldik
Askerliğini yapsın, sonra evlenek.Kaçmıyo ya.
yoo ne evlilikle ne alakası varkı
askerliğini yapsın öyle acelemiz yok
askerligini yapmamis ''erkege'' ben erkek demem :D
aynen o kadar şehit variyoruz bu amaç uğruna birde serefiyle yapıp sağ salim gelenlerde var evlenmek onların hakkı
Ben evlenirdim aksi garip olurdu zaten :)
neden evlenilmesin ki yapan daha mı bi erkek oluyo
evlendim bile! :)
evlnmm..gnllde askerlkten snra erkk değir çnkü
Denir de siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Erkek olmaz mı askere gitmeyen? Mevzu silahsa adamı poligon abonesi yaptıralım yok mevzu komutan tokat çektiğinde bile emret komutanım demekse o erkek değil, sindirilmiş biri olur sanırım.
çürük rporu alaln askere gitmyor ztn ..vatani görev vatanını sevn askere gider.. askerliğini ypsın glsin düzne girsin hyatı ondan snra evlnmk dha mantıklı..sevn bkler zten
Pardon siz cinsel eğilim için dediniz. Askerliğini yapan çok gay var yalnız bu konuda bilginiz var mıydı?
Nasıl yazıyorsun sen öyle? :)
erkk değil demdm ..askerlikten sonra insan değişebilr..onun için askerlktn snra düzni kursun snra yanii aceleye gerk yok ..seven beklerrrrrrrrr
hayır
Evlenmem.
Evlenirim.
evlenirim
Evlenirim
hayır askerlik şart.
Evlenmem.
belki.
ne acelemiz varsa
hayır evlenmem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar