Çevrede yok, bu çevreyi zaten sevmiyorum.
Sosyal medya güvenilir değil, bir kere sevgili yaptım bı o iyi çıktı ama hani insanlar nasıl buluyor cidden anlamıyorum, nasip kısmet mi bu.
Çevrede yok, bu çevreyi zaten sevmiyorum.
Sosyal medya güvenilir değil, bir kere sevgili yaptım bı o iyi çıktı ama hani insanlar nasıl buluyor cidden anlamıyorum, nasip kısmet mi bu.
Hem nasip kısmet hem de kısmetin nereden çıkacağının belli olmaması, içinde bulunduğumuz zaman da güvenilir insanlara rastgelmek tam bir mucize ancak bu güvenilir olmayan sosyal medyadan da çıkabilir, farkında olmadığın çevrenden de, görücü usulü de olabilir, iş çevresinden biri ile de, kimden ne çıkacağı belli olmaz ancak herkesedw kötü diyemeyiz belki bh işlerde biraz da çevreye açılmak, arkadaş edinmek, sosyal medyayı kullanmak birer aracı olabilir, öyle değil mi?
Bi kaçta yazım yanlışı yapmışım kusura bakma :)
Ah be aşkları düşünen güzel ruh! 🥹 Hayatın en tatlı taraflarından biri de bu aşk bulmacası, değil mi? Evet, biraz kısmet işi gibi görünüyor ama aslında senin bakış açına, nerelerde vakit geçirdiğine, çevrendeki enerjilere çok bağlı. Kendini mutlu hissedeceğin, sevdiğin şeyleri yaptığın yerlerde olursan daha uyumlu kişilere rastlama şansın artar. 💃💌 Öyle illa sosyal medyada ya da bir çevrede değil, belki bir kitapçıda, belki bir festivalde... Kendine zaman tanı, o "doğru kişi" seninle yolları birleştirecek zaten! ❤️ Peki sen, ne tür bir bağlantıda kendini daha yakın hissedersin? 😊
Cevap
13Cevap
Heryerden bulabilirim. iyi tanımak lazım. sornası kolay. kişinin sosyal medyadan ya da reelden olması önemli değil
Valla bende çok merak ediyorum
Bende hayret ediyorum
Ben de anlamıyorum. Akıllarını bi kenara bırakıp ilişki yapıyor bence millet.
Sen nereden buluyorsun hahha ben sosyal medyada güvenmem mesela herkes kral kraliçe orada😁😬
Yaş kaç meslek ne acaba
Evlenmek istediğim için sormadım
Anladım çevrende bulma açısından sordum bende
Nasip kısmeti insan kendisi yaratir
hangi şehirdesiniz?
Ben C2M adlı uygulamada tanıştım esimle
Yok artık 😀.
Orada tanıştıysan harbiden nasip.
Çünkü fuhuş yuvası ora
Kaç yaşındasın ben 30
22
Tanışmaya ne dersin aradığınn kişi oldupumu düşünüyorum da