Kalbim sızlıyor?

buraya içimi döküyorum benim 2 yıllık bir ilişkim var. üniversitede tanıştık ilk yılımızda beraberdik ama sonra o mezun oldu ve memleketine geri döndü 1 yıldır uzak mesafe yaşıyoruz anlayacağınız. çalışıp para biriktirip yanıma geliyor ya da ben gidiyorum elimizden geleni yapıyoruz görüşmek için. ve yakında askere gidecek. ben her geldiğinde ve gittiğinde ağlıyorum uzak olmaya alışamadığım için. yapmak istediğin her şeyi sadece birkaç güne sığdırmak, özlediğinde elinden hiçbir şey gelmemesi, dışardaki çiftleri gördüğünde canının yanması... 2-3 gün boyunca ona sarılarak uyuyup da şimdi yalnız uyumak zorunda olmak çok zoruma gidiyor. doğum günümde askerde olacağı için Bir sürü hediye aldı gitmeyi çok istediğim yere götürdü. aç gözlü değilim fazlasında değil gözüm ama ben ondan uzakta yapamıyorum canım çok yanıyor. bu şehrin her yerine onunla gittiğim için nereye adım atsam yokluğu keskin bir kağıt gibi kesiyor. o gelene kadar gün saymak gelip gittiğinde ise amaçsız hissetmek beni çok yoruyor

Kalbim sızlıyor?