Kimileri karşı tarafın sırlarını öğrenmek için kendi sırlarını anlatıyor gibi yaparlar, gereksiz bir güven olur mu?🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Kimileri karşı tarafın sırlarını öğrenmek için kendi sırlarını anlatıyor gibi yaparlar, gereksiz bir güven olur mu?🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Ben genelde susmayı tercih ederim. Karşımda biri içini dökerken, kendi hikayemi anlatmak istemem. Çünkü o an onun yaralarını dinlemek, kendi kırıklarımdan daha öncelikli gelir bana. Her şeyin anlatılmaya değmediğini öğrendim. Bazı yaşanmışlıklar sadece kalpte saklanınca anlamlıdır. Artık paylaşmak değil, anlamak bana daha iyi geliyor. Sessiz kalmak bazen savunma değil, kalbin olgunluğudur.
Bence dikkatli olmakta fayda var. Herkes ne kadar samimi gibi gözükse de, niyetini tam anlamak zor. İnsanlar bazen sır açmak yerine kendi hikayelerini süsler ve merak ettiklerini öğrenmeye çalışır. Güven, zamana yayılınca oturur. Senin bakış açın ne, bu konuda kendini nasıl koruyorsun? 😊🗝️
Cevap
15Cevap
İlişkim bana özeldir, başkasının bilmesine ya da duymasına gerek yok.. İki kişi arasında yaşananlar yine iki kişi arasında kalmalıdır..
Hiçbir ilişkimin detayını hayatım boyunca hiç kimseyle paylaşmadım paylaşmam. Sırlar kitabı gibiyim.
Ben bunu yapmam... Haa o da bir derdini fikir almak için anlatıyorsa dinlerim aksi halde dedikodu olur ben de dedikodu sevmem...
İlişkini anlatan insanları hiç sevmem hele detay verenleri bende anlatmam özeldir çünkü kırmızı çizgidir
Kimsenin özel hayatı umrumda değil. Ben de kimseye anlatmam.
gizli manipülasyon o, psikolojik hile hayatta tufaya basmam
Anlatan anlatmayan herkese canım gibi anlatıyorum sonra da pisman oluyorum
Paylaşım yaparım ama kişileri ve konumları gizlerim tam açıklama yapmam
Bayansa evet ama kişiye bağlı ve asla bir erkeğe anlatmam.
Hayır herkes kendi özelini korumalı. Karşısında ki en yakını bile olsa.
Dökülürüm.
Hatayı burada yapıyorum zaten hep.
O kadar şeffaf bir insan değilim
İlişkiler anlatılmaz...
Aşırı önemli şeyleri anlatmadan anlatırım ya
Kismen
Hayır anlatmam
Dinlemem de anlatmam da
Çok sevmem
Dökülmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?