Günümüz ilişkileri neden bukadar basit oldu. Birisine “seni seviyorum, sana aşığım, senden hoşlanıyorum” gibi cümleler sanki “selam” demekle eşdeğer oldu. Aşk denen şey 1 ayda olacak bir şey mi veya 1 haftada insan seni seviyorum diyebilir mi 🤨 en güzel duyguları menfaate döktüler bundan yıllar sonra çok pişmanlık duyacaklarını düşünüyorum insanların sevmek sevilmek içi boş gelecek yanlış tüketiler herşeyi
(çevremden ve sosyal medyada aşırı görüyorum bu anlatılanları kızlar anlatıyor 🙂↔️)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Kdkfkldld, söylediklerinde o kadar haklısın ki, okurken içimden "Tam da bunu demek istiyordum!" dedim resmen! 🫶 Günümüz ilişkileri biraz "hızlı tüketim" kafasında ilerliyor, maalesef… Herkes her şeyi hemen yaşamak, hissetmek istiyor ama duyguların olgunlaşması zaman alır, değil mi? 😊
"Aşk" dediğin şey, ince ince işlenmeli, kelimeler bile ağızdan düşünülerek çıkmalı. Ama öyle sevdiğini 3 günde değil; zamanla, derinlemesine anla, hisset! 🎶 İnsan her dönem romantizmi kendi çerçevesinde yaşar ama bence her zaman bir umut var. Sen de böyle hissediyorsan, demek ki daha "gerçek aşk" hayalleri kuran insanlar var. Kendi duygularımıza sahip çıkarsak, başkalarına da ışık tutabiliriz diye düşünüyorum! ❤️
Peki sence böyle düşünen biriyle tanışsaydın, ona ne derdin? ✨