Sevdiğiniz hemde sizi seven biri sizi engellerse, her şeyi bitirir miydiz?

Sevdiğim diyo ki, "beni engellesen, her şeyi bitiricem. Beni sevdiğini söyledin, sonra çok kavga etdik, ayırlmak istiyorsun ( Ayırlmak istiyordum, daha iyi hiss edeceğimi düşünyordun), bitirmemimizi istersen sadece beni engelle". Bizim bi arkadaşımız vardı, onun sevdiği kız ona demiş ki, seni hiç bi zaman sevmicem, ama arkadaşımız o kızı sevmeye devam ediyo. Kız onu engellemiş bile. Benim sevdiğim, onun için saatlerce ağladığım sevdiğim ise diyo ki, beni engelleersen, her şeyi bitiririm. O bitirmeyen arkadaşımızın fikri, ben bitirim. Kendimi değersiz hiss etdim🥲...

Güncellemeler
8 ay
Sevdiğim diyo ki, "beni engellesen, her şeyi bitiricem. Beni sevdiğini söyledin, sonra çok kavga etdik, ayırlmak istiyorsun ( Ayırlmak istiyordum, daha iyi hiss edeceğimi düşünyordun), bitirmemimizi istersen sadece beni engelle". Bizim bi arkadaşımız vardı, onun sevdiği kız ona demiş ki, seni hiç bi zaman sevmicem, ama arkadaşımız o kızı sevmeye devam ediyo. Kız onu engellemiş bile. Benim sevdiğim, onun için saatlerce ağladığım sevdiğim ise diyo ki, beni engelleersen, her şeyi bitiririm...
Sevdiğiniz hemde sizi seven biri sizi engellerse, her şeyi bitirir miydiz?