Ayrılıklar başta acı verse de, zamanla insanın kendini yeniden bulduğu bir döneme dönüşür. Çünkü bazen kaybetmek, aslında kendine kavuşmaktır. Bir ilişki bittiğinde sadece biri gitmez, aynı zamanda yıpranmış yanların da gider. Sessizlikte güç, yalnızlıkta denge öğrenilir. Kalbin toparlanmasıyla beraber neye gerçekten ihtiyacın olduğunu fark edersin. Ayrılık, bitiş değil; daha olgun bir başlangıcın habercisidir aslında.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Ben bir ara çok sevdiğim canım sevgilimden yaşadığımız büyük olumsuzlukların asla değişmeyeceğini düşündüğüm için ayrılmıştım iyi yana birbirimizin değerini ne kadar uyumlu olduğumuzu birbirimize yaptığımız yanlışları daha iyi bir şekilde anladık o sıra ben 15 kilo verdim Bir de Ayrılık acısından Ondan sonra barıştık daha iyi bir şekilde daha bilinçli bir şekilde birbirimizi yetiştirerek ilerliyoruz ama ben verdiğim kilo geri aldım şu an mutlu bir şekilde kilo vermek için araştırmalar yapıyorum ve düzen planlıyorum ve seneye evleniyorum
Yaaaa bu çok tatlı olay her zaman bir umut var dmeekki insanlar ayrıldıktan sonra bidaha eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum ama bunu okuyunca sevindim böyle hikayeler beni umutlandırdıyor ya
Evet vardır. Ayrılık aslında bence başlı başına kötü bir şey değildir. Ayrılık sonrası insan kendini daha çok fark edebilir, kendine daha çok zaman ayırabilir, belki de yanlış bir insanla olduğunu idrak edip yoluna devam edebilir.
Öğretir. Olmuyorsa zorlamamayı öğretir. Bırakmanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu öğretir. Böylece koşmanın gerekmediği oluyorsa illaki olacağını olmuyorsa da zaten olmayacağını taşın yerinde ağar olduğunu farkeder ve kendini yormazsın.
Ayrılıklar genelde üzücü gibi görünse de uzun vadede bize iyi gelen bir dönüşüm haline gelebilir. Bazen bir ilişki hem kişisel gelişimimizi hem de mutluluğumuzu engelliyorsa, ayrılık şart olabilir. Kendini yeniden keşfetmek, hayallerine odaklanmak ve gerçekten hak ettiğin bir ilişkiye alan açmak için bu dönemi değerlendirebilirsin. Sen ne düşünüyorsun, ayrılıklar bazen hayatın armağanı olabilir mi? 💔✨
Bunu sen bilebilirsin biz degil, ayrıldıgın zaman hayatında her şey yolunda gidiyor mu? Evetse ayrılık sana iyi gelmiş. Hayırsa iyi gelmemştir. Bazı insanlar hayatımıza gelir ve gider. Bazıları iyidir bazıları kötüdür. Kimse kimsenin hayatına boşuna girmez. Sana birşeyler ögretir , birşeyler katar dogru kişi degilse gider. Gider ve daha iyi ve güzeli gelir. Sonra önceki gittigi için yeni birisiyle tanıştıgın için tanrıya dua edersin bazı ilşkiler böyledir.
Kötü bitmişse Evlenmeden çocuk olmadan Ayrılık olmuşsa, veya birinin kötü taraflarına daha Evlenmeden ya da çocuk olmadan görebilmişseniz bir olay yaşamışsanız Yatıp kalkıp dua edin :)
biz bizim icin hayirli olani bilemeye biliriz birinden ayrildigimizda cok uzuluruz hayatin sonu gelmis gibi hissederiz ama bilemeyiz ki o kisinin bize ne kotulukler getiricegini ya da baskasiyla gercek aski bulusacgimizi