Seviyorum bu şarkıyı içimden geldi dursun şurda 😅
Bir erkeğin çok sevdiği nereden anlaşılır?
Seviyorum bu şarkıyı içimden geldi dursun şurda 😅

Bugün de bunu soralım bakalım.
"Erkekler sevebiliyor mu yaa" diyen kızçelerim ✨🫠😅
Bir erkeğin gerçekten çok sevdiğini anlamak aslında büyük sözlerden ya da gösterişli hareketlerden belli olmaz. Gerçek sevgi, küçük ama içten davranışların içinde gizlidir. Bir erkek bir kadını gerçekten seviyorsa, o sevgi bir şekilde her hâline yansır. Onu nasıl anladığını bile fark etmeden, davranışlarıyla belli eder.
Gerçekten seven bir erkek seni merak eder. Nerede olduğunu, nasıl hissettiğini, moralinin bozuk olup olmadığını bilmek ister. Sırf sormuş olmak için değil, içten bir şekilde iyi misin? diye sorar. Çünkü cevabı gerçekten duymak ister. Seni dinler, anlattıklarını önemser. Hatta bazen senin unuttuğun küçük şeyleri bile hatırlar, çünkü o anlarda gerçekten oradadır, seni dinliyor demektir. Sevdiği kadın için koruyucu bir tarafı ortaya çıkar. Bu, sahiplenmek anlamında değil ama seni üzecek şeylerden korumaya çalışır. Biri sana kötü davransa, o dayanamaz. Gerçek sevgi biraz da budur; karşındakinin canı yandığında senin de canın yanar.
Bir erkek, gerçekten sevdiğinde değişir. Kendi konfor alanından çıkar, bazı alışkanlıklarını bırakır, sırf seninle daha iyi bir ilişki kurmak için çaba gösterir. Çünkü erkekler genelde alışkanlıklarına bağlıdır ama birini gerçekten sevdiği zaman, onun kalbini kırmamak için kendilerini dönüştürürler. Gerçek sevgi huzur verir. Eğer bir erkek senin yanında kendisi gibi olabiliyorsa, maskesiz, rahat, doğal davranabilir ise o ilişki gerçek bir bağa dönüşür. Sadece iyi günlerde değil, zor zamanlarda da yanında duruyorsa, o sevgi gerçekten derindir. Çünkü herkes kolay zamanda sevebilir ama zor zamanda kalabilmek, işte orası fark olur. Bence belki de en önemlisi, senin mutluluğun onun için gerçekten önemli olur. Bazen kendi isteklerinden vazgeçip sadece senin yüzün gülsün diye bir şey yapar. Küçücük bir tebessümün bile onun için dünyalara bedeldir.
Kısacası bir erkeğin çok sevdiği, sözlerinden çok davranışlarından belli olur. Seni rahatlatıyor, huzur veriyorsa, seni olduğun gibi kabul ediyorsa ve yanında kendini değerli hissediyorsan, o sevgi gerçekten gerçektir.
Şahsen çok seviyor isem hayal kırıklığına uğramamasını sağlarım, 2 kişilik düşünür ve hayatımı ona göre şekillendiririm, tahammül seviyem oldukça yüksek olur ve değerli olduğunu hissettirmek için çaba sarf ederim..
Verdiği değerden, saygıdan, sevgiden, ilgiden anlamasından öncelik verdiğinden, çabasından en ufak tartışmada gitmek yerine çözmeye çalışmasından,, önemsemesinden, kırmaya üzmeye korkmasından, incitmemesinden, kaybetmekten korkmasından..
Rica ederim ✨🫠
Seni her türlü dinleyip empatik davranıp her koşulda yanında olup gönlünü bilerek kirmazsa kirincada içine dert olursa , seni mutlu etcek detaylara önem verirse, saygılı olursa falan filan diye gider bu ajsk bu devirde çok zor bacim
İmkansıza yakın bu cidden
Amin istediğim kişiden gelsin gerisi uzak olsun😅
Alışveriş listesi gibi olmuş :)))))))))
Hmm, gerçekten güzel bir soru 🌟! Bir erkeğin çok sevdiğini anlamak için bence gözlerine bakmak yeter bazen. Sevgi, ilgiden, fedakarlıklarından ve seni ne kadar önemsediğinden de net belli olur. Farklı düşünüyorsan da yorumlarda konuşalım mı?✨❤️
Kanka Peki hep seni izliyorsa sınıfta elini ağzına koyup seviyomusun?
Cevap
31Cevap
Seni dinliyorsa, unutmuyorsa, korumaya çalışıyorsa, sabrını senden esirgemiyorsa, çok önemli; bahaneler değil çaba gösteriyorsa. Mesela kıskanır ama kontrol eder, tartışsa bile gitmez, sen üzülünce keyfi kaçar, planlarına seni dahil eder. Bir tık ilerisi; seni ailesine, arkadaşına gururla anlatıyorsa, sana güveniyorsa, sırlarını emanet ediyorsa.. yanında sessizken bile huzurluysa ve gözleri seni görünce yumuşuyorsa.. Bu Aşk değil de ne be ♡
🤝😏
Hiç bir erkek gerçekten sevmez, yazın bunu bir kenara...😀
İstisnalar da mı yok? 🥹
Hiç bi insan deseydin bari, eksik yazmışın
Bizi seven oldu sa biz mi sevmedik kadınların çoğu da şeytanlık peşinde bunu neden kimse gğndeme getirmiyor
@DarkAngelNyxx ne yazık ki yok, istisna gibi gözükenlerin bir kısmı da muş gibi yapıyordur...
Katılmıyorum, kötü deneyimlerini gerçeklik sanmamalısın. Onlar sadece gerçeğin bir parçası.
@URLASCIENCE ister katıl ister katılma ben olanı söylüyorum
İşte bizde diyoruz ki neden her şey bir cinsiyet üzerinden ilerliyor
@visneliturta34 çünkü erkek cinsi duygusal olmadığından
Kadınlar çok mu duygusal peki?
@visneliturta34 bunu gerçekten mi sordun
Şimdi sen genelliyorsan bana da genelleme hakkı düşüyor bende şunu söyleme hakkım var o zaman
1. Erkeği para kaynağı olup alacağını aldıktan sonra tekmeyi vuran kim?
2. Aklında türlü şeytanlıklar geçirip erkeği yarı yolda bırakan kim?
3. Nerede gördün bir kadının bir erkek için ağladığını yoksa tam tersi erkek mi ağlıyor nedrn o zaman erkek erken çöküyor?
Amacım polemik değil sadece tartışmak istiyorum ben 20 yıldan fazladır hizmet sektmründeyim güvenlik işindeyim 100 olaydan 90 ını kadınların çıkardığını kendi gözlerimle gördüm dedikodu yaratıp fitne fesat çıkaran 10 kişiden 7 si kadın?
Erkekler sandığından daha duygusal, belli etmediklerine bakma.
@URLASCIENCE işte aynen evet ben hayatımda çok cinsiyetçi insan değilim Hiçbir Cinsiyetin tarafında tutmam Ben sadece gördüklerimi söylüyorum ama öyle kulaktan dolma bilgiler değil gözümde görüp gerçekliği olan şeyleri diyorum eğer burada bir cinsiyet üzerinden gidiyorsak O zaman bana da şu söz hakkı doğuyor yukarıda anlattığım gibi kadınlar kadar fitne fesat çıkartan dediğim kodu yapan arkadan kuyu kazan Ben 20 yıldan fazladır hizmet sektöründeyim çok kişinin arasında bulundum kadın erkek ve sana şu kadar söyleyeyim yine söylüyorum eğer konu bir cinsiyetse Ben de burada açık yüreklilikle söylüyorum ki insanı çileden çıkaran kadınlar al en son bizim şirkette yaşanan bir olayı söyleyeyim geçen orada biri Amir biri çalışan olmak üzere iki kişi ekmeğinden oldu ve bunu ispiyonlayan kim bir kadın daha orada geçen gün birine iftira atıldı yapan kim kadın ve daha beni geçen gün Amir uyardı Bak sen dedi iyi insansın dedi işini de dört dörtlük yapıyorsun Şuraya bir kadınla aranan mesafe koy hiç kimseye dolaşma dedi ve Hakikaten de adam çok haklıymış şimdi o fitne fesat çıkartanların hepsi defoldu gitti
Sevmiyorsak niye hepinizin en az 5-6 tane exi var?
@duyulduatma benim ex’im yok mesela, kaldı ki 5-6 tane ex diyorsun. Ayrıca olanların ki neden hiçbiri eş değil de ex olmuşlar?
@DarkAngelNyxx eş isteyen ciddi bir yola girer en baştan. Ama genç kızlar takılmalık istediği için bir sürü ex değiştirip basitleşiyorlar
@duyulduatma iyi de bu herkes için geçerli değildir. Bazı şeyler nasip kısmet
@DarkAngelNyxx nasip kısmet sabrederek bulunur herkesle konuşarak herkese şans vererek değil
@duyulduatma sağol, ben zaten evliyim ve eşimin beni aldattığını düşünmüyorum
@DarkAngelNyxx aldatılıyorsun mu dedim ben nerden nereye saptı konu neyse
@duyulduatma abartmasan mı acaba, sapma falan ne ya. Dünün konusu ve tüm sohbeti okumadan cevapladım. Sonuçta ana konu ve cevap sahibinin görüşü aldatma üzerindedir
Seni bu kadar üzenin ***** k*****m. Ön yargı iyi değildir, genelleme de.
@URLASCIENCE kim kimi engelledi?
@DarkAngelNyxx Kara Melek anlamadım sorunu?
@URLASCIENCE kusura bakma, bu görüşteki yorumlar iyice birbirine karıştı
Genelleme yazmışsın, ben engelleme okudum 😅
@DarkAngelNyxx Sorun değil, melek olduğun içinseni affediyorum. İlk kez bir meleği hatasından dolayı affedeceğim :)
Kaybetmekten korkuyorsa seviyordur.
Hep gerçekleşen o korku.
Dediklerini pür dikkat dinler, anlattıklarını unutmaz, seni merak eder, sana bazen bir baba bazen bir abi bazen bir arkadaș gibidir, sana güven verir yanında bunu dersem acaba yanlıṣ anlar mı yoksa ṣuraya gitsem kızar mı diye düṣünmezsin, sana bağırmaz, herṣeyi alttan almaz ama mantıklı yaklaṣır yani durumunuz kavgaya zor gider, en önemlisi seni birṣeyler için zorlamaz yani elini tutmak ister ama sen istemedikce zorlamaz sana saygısı vardır yani. Bonus olarak; havalar soğudu üzerini sıkı giyin artık hasta olma der 😃
Yani sen sevdiğin insan için ne düṣünüp yapıyorsan o da aynısını yapar.
Seni aramak için bahane bulmaz; zaten seni merak eder, arar.“Uğrayayım mı?” demez, uğrar. Senin kahveni nasıl içtiğini, sevdiğin şarkıyı, canının sıkıldığını ses tonundan anlar. Seni sahiplenmeye değil, yanında güvenle hissetmeni sağlamaya çalışır. Yoğun olsa da vakit yaratır. “Müsait olunca konuşuruz” değil, “ne zaman konuşalım?” der. Küserse bile geri döner. Sevgi onun için savaşmaya değer bir şeydir. Kendini değil, sizi düşünür. “Ben” değil, “biz” diye konuşur.🫶🏿🙏
erkekler sevebiliyor mu diyen her varlık kendi hayatının üzerinden yapmış olduğu yoruma göre yapar ve bu benim için pek de önemli değil. zira bu konu kadınlar içinde geçerlidir. bir kadın veya erkekten ziyade insan sevebiliyor mu demek lazım. benim hayatım gerçekten beni seven kadın da gördüm benim ile eğlencesine takılanı da gördüm. o yüzden her insan gerçekten sevebilir. sevgisini başka kişilerde yitirseler bile
+
Anlaşılması gereken az ya da çok sevdiği mi? Sevgisini sevmediğiniz birinin sevgisini ölçmenin ne önemi var ki? Seven insan bunları bunları yapar ama sen yapmadın o zaman az seviyorsun deyip bay bay mı diyeceksiniz? Kişilerin sevgisini gösterme biçimleri ve düzeyleri farklı değil mi? Asıl mesele nasıl sevdiği değil mi? Eğer öyle değilse günün sonunda sizden götürdükleri çok olan sevgisinden daha da “çok” olmaz mı?
Anlaşılmaz.
Anlamak isteyen dışarıya bakar ve yanılır.
Mesele inançla ilgili.
Biz düz varlıklarız sizin gibi karmaşık değiliz.
Seviyorsak seviyoruzdur, sevmiyorsak sevmiyoruzdur.
Aslında bizi yönlendiren sizlersiniz.
Kadın sen beni sevmiyorsun diye dırdırlanırsa sürekli, erkek demek ki sevmiyorum olgusuna inanmaya başlar.
Aynı şekilde Sen beni çok seviyorsun tarzında konuşan bir sevgili, flört ya da eş'e de inanırız.
Bu aslında çok zor gibi görünsede çok basit... Seven erkek merhametle bakar seven erkek dokunamaz seven erkek bırakamaz seven erkek incitemez... Bir erkekde bunar varsa seviyordur... Erkek kadına sırrını güvenerek söyler... Çünkü bilir ki sevdiği onun yanındadır...
Sana değer veren kişi seni ölenekadar bırakmaz senden kolay vazgeçmez yanınds olur zarar görmene izin vermez üzgünken seni güldürmeye çslışır yanında olur seni kötülüklerden korur yanında hissettirir
Seven de bırakabilir.
@URLASCIENCE bu senin dediğin karşı tarafa bağlı bide bırakma sebebine bağlı erkeğin bence sebebi büyük olur tamam bıyık hata yapar tamam diyelim o zaman terk eder ama saçma sebeplerle de gitmez
Vanlı mısın?
@URLASCIENCE hayır Vanlı değilim ismin sayısını salladım rastgele çünkü kabul etmedi hiç bir sayıyı
OK :)
Hep sana seni sevdiğini göstermeye çalışıp bir türlü inandıramadığında ve ölürken seninle olan anıları canlandığında seni gerçekten çok seviyordur. Ve sen de arkasından dersin "canım! Nasıl ölürsün bensiz" diye.
Ben canım yazmadım, ger i zekalı yazdım, AI modifiye etti.
Kocam sevmese herhalde bana bu kadar yıl tahammül edemezdi buradan anlıyorum 🤭
Tahammül önemli evet
Öz eleştiri güzel bişey.
Bu işin cinsiyeti yok seven kişi bir kere Her şeyden önce her zaman senin yanında olmak ister Seni koşulsuz sever çıkarlarına alet etmez senden her zaman için bir beklentiye girmez bu kadar net
Her gün yazışmak isterim konuşmak isterim, her gün onun yüzünü güldürmek isterim. Onu merak ederim ve iyi olması için çabalayıp dua ederim. Gerçek aşıklar böyle davranır bana göre.
Her halinden bellidir gizleyemez hiç
Ben erkeklerin gerçekten sevdiğini sanmıyorum çoğu zaman sadece sevmiş gibi çok güzel rol yapıyorlar💖
Ok güzel yorum teşekkürler bir de kadınlar acısından olaya bakalım?
_
Erkekler sözlerden ziyade hareketleriyle belli ederler sevdiklerini. Size ne kadar yakınsa ve değer verip düşünüyorsa o kadar çok sever.
Neleri göze aldığından, yaptığı fedakarlıklardan, yaklaşımından belli olur
Bakışlarından anlarsın sen ona bakmazken bile sana hayran hayran bakar ama gözlerine falan orana burana değil
Çok seven erkek sadece kendisini değil sevdiği kadınla birbirlerini aynı yolda düşünür, geleceğe yönelik planlarına sevdiği kadını dahil eder.
Seni umursar, saygısızlık yapmaz, sesini duymak için gün içinde arar. İsteklerini geri çevirmemeye çalışır. Yanında kolay kolay küfür etmez
uzgun gormeye kiyamiyorsa, aceleci davranmiyorsa, en ufak seyde ustune dusuyorsa, gercekten sevdigini anlayabilirsin
Seninle ilgili küçük detayları hatırlayıp, seni dinliyorsa , vakit ayırıyorsa seviyordur bence
Saygısını sevgisinden daha çok hissediyorsan sevgisi daha anlamlı bence. Ne kadar çok sevdiğine değil ne kadar çok saygı duyduğuna bakmak gerek.
Koruma sahiplenme ciddiyet ama bunu yaptığında maalesef kadın bunu yanlış anlayacaktır.
sana baktıgında gözleri parlıyorsa direkt anlıyorsun zaten
Seni ne olursa olsun sever böcek bile olsan sever bitti
Herşeyin le anlarsın seven bir adamı anlamamak aptlktr her haliyle belli eder kendini... ;)
Fikrim yok. Sanırım ben anlamadım, anlamayacağım gibi duruyor.
Davranışlar gösterir zaten. bunu anlamıyorsanız problem sizde demektir :)
tamamen şapşallaşıyorum, bir garip oluyorum ben bile kendimi tanıyamıyorum
Zaman ayırması, dinlemesi, göz teması, korumacı olması, kıskançlık
Birçok detayı var bunun.. Mesela Gözü herkese kör, sadece ona açıksa seviyordur..
Hiç bir erkek gerçekten sevmez Muş gibi yapar..
Dunya'nin en ozel insani gibi hissediyorsan karsindaki adam askindan oluyordur
Sık sık seni arar sesini duyar sevgi ifadeleriyle seni şımartır
Hep görmek isterse, çok ilgilenirse, anlayışlı olursa
Olabilir
Bu soruyu takibe alıyorum çok merak ettiğim bir konu🥰🥰
Boydan fotoğraf istiyorsa oradan anlaşılır assjdk
Sevemezler tatlım 🙄 erkekler genel olarak duygudan yoksun realist varlıklar..
Dolayısıyla erkekler maddecidir soyutcu , sevgi somut bi kavram ve onlara göre değil
Sahiplenmesiyle sadakatiyle senle geçirdiği zamanla sana olan tavırlarıyla
Kaybetmekten korkuyorsa, sana değer verdiğini hal ve hareketlerinden anlayabilirsin
Hareketlerinden anlaşılır.
her hareketinden anlaşılır
Kıyamaması.. şefkati...
Erkekler çok falan sevemez inanmayın 😄
Kadinlar aevgiden ne anlar
Sahiplenmesinden
Anlayamayız dolandırıcı bunlar
Fedakarlık yapıyorsa seviyordur
Biz sevmiyoruz... Bippppiyoruz
Mücadelesinden.
Severse belli eder
Bencil davranmaz, anlayışlı, saygılı olur.
Erkekler çok oyuncu anlamak zordur
Zamanında yapmadığım şey değildi ya çok kızı kandırdık seviyoz aşığız diye bla bla bla
Pahalı hediyeler almasından
Vallahi her halinden belli olur ya
Anlaşılması zorr 😅
Erkekler sever mi ki
😅 çaktırma
Kdldkdld
Her gün ister yan yana gelmeyi.😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?