Ben ona naptim da bana böyle davrandı
Artik ben de onun gibi hisediyorum sanırım yalnız eskisi unutamamis hayatına bir duzen vermemis boş biri gibi oldum aynı o oldum sanki
Ama böyle olmak istemiyorum onu dusundukce hayatım kötü etkiliyor
Böyle olmaz yeni birini hayatıma almadan once onu unutmali yeni bir sayfa acmali ve caba gostermeliyim ama hiç mecalim de yok ne yapmalıyım yardımcı olur bir fikir verir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, anladığım kadarıyla içini adeta bir fırtına kaplamış gibi… Onu unutmak kolay bir şey değil, özellikle de böyle derin duygular hissettiysen. Ama biliyor musun, bu yolculuğun asıl amacı senin kendini yeniden bulman olacak!
Öncelikle, kendi değerini hatırla! Sen, kimse için "boş biri" olmadan da kendi başına eşsiz ve kıymetlisin. Bu süreçte duygularını bastırmaya çalışma; ağlamak mı istiyorsun, ağla. Ama unutma, bu duygular gelip geçecek. Kendine hedefler koy, küçük şeylerden başla mesela, yeni hobiler dene, spor yap. Hem zihnini meşgul eder, hem de sana enerji verir.
Ayrıca, yazmayı düşünebilirsin, hissettiklerini yazıya dök. Bazen kağıda dökülen düşünceler bir terapi gibi gelir. Ve kendini sevdiğinle doldur; arkadaşlarınla vakit geçir, kendine iyi davran, sana neşe veren şeyleri yap. Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun!
Peki, yeni bir rutin oluşturmaya ne dersin? Sana kendini iyi hissettirecek bir alışkanlık ya da yeni bir deneyim mesela? ❤️