3 yıldır evliyim ama kocam çok utangaç sözde ama abuk sabuk linklere girdiğini buldum. İnkar ediyor?

3 yıllık evliyim. Biraz kilom var ama hem bakımlı, hem süslü bir kadınım. Çeşit çeşit kıyafetler giyinirim sırf hayatımız renkli olsun diye. O da her seferinde bana ne gerek var doğal halin çok daha güzel der. Ama pen** ini hiç görmedim. İlşkimizde de sıkıntılar var ondan dolayı. Ara ara problem yaşıyor ben tolere ediyorum hep ona rağmen 1 ay bile hiçbir şey yaşanadığımız oldu. Geçende telefonunu karıştırdım. Benle aynı evin içindeyken ben başka odadayken abuk sabuk şeylere bakmış. Bu adam öyle bir profil çiziyordu ki gösümle görmesem hayatta inanmazdım. Günlük hayatta başını aşağı indirir film izlerken bile bakmaz falan falan. Çok utangaçmış gibi davranır. Kaç kere bende kusur varsa söyle hoşlanmadığın ya da istediğin bir şey varsa söyle dedim yok dedi. Hatta kaç kere beni fazla istek olmakla suçladı sapık muamelesi bile yaptı mahrem yerini görmek istediğim için. Ama kafasındaki dünya bambaşkaymış. Ben kabul etmesini beklerken kanıt sunduğum halde inkar etti. Ben girmedim bulmaya çalışıcam neden olduğunu dedi durdu. Sonra girilen cihazlardan biri farklı bir cihazmış gibi gösterdi ama aslında kendi cihazı inanmış gibi yaptım ama yediremiyorum. Üstüne birlikte de olduk. Ben kadın gibi kadınım buna kalıbımı basarım. Sorun onda ve ona rağmen iğrençliği tercih eden de o. Ne yapmalıyım şu an ona inandım sanıyor ki zeki bir kadın olduğumu bildiği halde.

Güncellemeler
8 ay
Kategori konusunda izin olmadığı için bazı kelimeleri saçma seçmiş olabilirim ama anlamışsınızdır
Güncellemeler
8 ay
Ya arkadaşlar birlikte olmadık demiyorum sadece p** sini saklıyor. 2-3 kere gördüm onda da boşluğuna geldi ve bak gördüm ne olacak ki dedim ama yine göstermiyor
3 yıldır evliyim ama kocam çok utangaç sözde ama abuk sabuk linklere girdiğini buldum. İnkar ediyor?