32 yaşındayım bugüne kadar hiç sevgilim olmadı?

Lise de falan frsatları hep teptim salllk gibi. Küçüklükten beri utangaçlık kaygı sorunu var lise de bu bana bakmaz baksa bile ne konuşacağım sürekli vs rezil olurum gibi düşünceler yüzünden hep uzak durdum platonik sevdim hoşlandm ama adım atmadm. Sonra da ortam pek olmadı zaten. Elektrik bölümü hep erkekti üni iki sene okudum orada da dini yurtta kaldm ortam olmadı okulda yine hep erkekti derken kabuğumu kiramadan okul bitti köye gittim köyde insan yok vs iyice kabuğuma çekildim derken depresyonun dibini yaşadım yaşıyorum hala. Stresten saçlar da döküldü hepten özgüvenim bitti aynaya bile bakmak istemiyorum kafamda egzama çıktı geçmek bilmiyor ve saç bırakmadı. Zaten kafaya takan biriyken bu saç olayını daha çok takıyorum. Bu yüzden 2 sene çalıştığım fabrikadan bile çıktım özgüvenimi mahvetti bu saç dökülmesi. Yaşlı görünüyor insan ve sanki kızlar ezik gibi görüyormuş gibi hissediyorum kimse konuşmak istemiyormuş gibi. Bu yüzden daha fazla dayanamadım çıktım işten. Şimdi yapayalnız düşüncelerimle baş başayim. Ne yapacağımı bilmiyorum şu saç işi çözülse en azından kendime biraz güvenim gelirdi.

Güncellemeler
7 ay
Güncel
Güncellemeler
7 ay
Gnclcl
32 yaşındayım bugüne kadar hiç sevgilim olmadı?