- İçmesin o da. Yanımda içme , buluştuğumuz gün içme , üzerin sigara kokmasın başka bi şey istemem #flankes

Âşık olunca insanın gözü dönebilir sigara içen sevgiliyi de hoş görebilir. Ama ilişki içinde tatlı dille bırakması için çabalamaz mıyım, onu yaparım illaki. Olur da sigara içen birine âşık olursam sigaradan vazgeçeceği güne dek benimleyken de rahatlıkla içebilir sigarasını.
Evet yanımda olan herkese karışırım içmesinler yanımda
E o zaman onunla birlikte olmayacaksın
O zaman olmayacaksın onunla beraber
Senin kaybedeceğin bir şey olmasa bu kadar içmesin demezsin bence
Tamam görüşme olsun bitsin
Sen neden aldın
Ben de öyle işte. Ciddi bir konuşma yapamayacak miyim yani 😄
Öyle bir şey demedim. O zaman görüşmeyecek ya da kabul edeceksin. Ya da ilişkiye hiç başlamayacaksin. Senin tavrın gibi bir tavır biraz arada kalmak ve kararsız olmak oluyor.
İyi o zaman 😆
Ben kullanmıyorum sevgilim maalesef kullanıyor. Sağlığı için bırakmasını rica ettim. Ama sanki onun hayatına müdahale ediyormuşum gibi hissediyor.
Biz Berk ve Şenay!
Sevdiğin birinin sağlığını düşünmek ve yanında rahatsız olmamak adına sınırlar koymaya çalışman aslında anlaşılır bir durum. Ama karışmak yerine, onunla bu konuda samimi bir şekilde konuşman daha etkili olur. Bu bir yasaklama değil, bir anlayış ve iletişim meselesi sonuçta. Duygularını net bir şekilde paylaşırsan, belki bir orta yol bulunabilir 🌀.
Cevap
7Cevap
Ben şahsen içmesini istemem. Onun sağlığı için içmemesi daha iyi ama yinede saygı duyarım tabii
Karışmam kendim de içtiğim için...
Ben olsam karışırdım leş gibi sigara kokusuyla yanıma gelmesi öpmesi filan beni rahatsız ederdi ayrıca onun sağlığı için de düşünmek gerekir.😄
İçsin dumanını ağzıma üfleyebilir hatta zararlarını da paylaşırız.
Sevmiyorsa sigara içmeyen biriyle de olabilir oysa.
Olabilir
İçmeyeni bulmak tercihim astımım var rahatsız oluyorum
Teşekkür ederim
Sigara içen birisi sevgilim olamaz. Alerjim var.
Sağol
Karışmak değil bu ben içmiyorsam buna saygı duyup rahatsız olacağımı bilerek yanımda içmez. Benimle buluşmadan hemen önce içmez. Hatta uzun süreli bir ilişki olacaksa sigarayı bırakır.
Hayır yani zaten büyük ihtimalle sevgili olmadan önce içiyordur bunu bilerek kabul etmiş olurum zaten ha içmesw daha iyi olur orası ayrı kdksks
Bırakmasını isterim tabii ki kullanmayan biri olarak. Ha ayda yılda bir yaktı o problem değil. Beraber yakarız.
eger sevgili oldugunuzda zaten sigara iciyorsa karismak dogru degil ama sonradan basladiysa karisilabilir
Doğru değil içiyorsa içiyor beni ilgilendirmez. Gün sonunda hepimiz toprak olacaz.
Sigara benim için bir kriter değil.
Sigara içmesi normaldir
Yeterki içki içen birisi olmasın
Yok ya zamanla bırakır ya da sen ondan çok içersin artık
Ben karışırım ama kokusundan falan değil ona zarar verir diye
Değil ama alkol sorun tabi sigarada içmesene tam olur
Doğru gayet, ben karışırım
Onu sevdiğini belli ederek onu düşünüdüğünü belli edecek bir konuşma yaparsan bu konu hakkında konuşabilirsin.
Ben içiyorum ama sevdiğim içmesin 🫠
Nee 🙄
Yok beni çok sevsin yeter 💁🏻♀️
Benimki içmesin.
Görürsen söyle gelirken ekmek alsın
Fırından. Halk ekmek, tam budayy
Milletin tadına bakma dedim sana kaç defadır dinlemiyosun beni
Adı üzerinde sevgili, içmeyenle sevgili olsun
İçen biri sevgilim olamaz
İçeceksen benle içsin afnkgjşkgd
Sigarayı begenmiyorum
Evet kokusunu sevmiyorum içmesin
Yanımda içmesin de gerisini kendi bilir.
Karışmam ama bırakması daha iyi olur
Doğru değil.
İçmese daha iyi ama beni ilgilendirmez tabi ki
Sağlığını ilgilendiren her şeye karışırım.
Doğru.. ben karışırım
Bırakmak zorunda 😄
Karışmam kendi bilir
İçenle sevgili falan olmam bu kadar netim
Karışmam
Sadece kendimce uygun dille anlatırdım
Doğru
Destek çıkarım
Karışmam
Evet
doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?