Sevmediğiniz bir kadını kıskandıysanız neden kıskanırsınız neden bir başkasıyla olmasına gönlünüz razı olmuyor?

Hayatımda biri vardı üç sene boyunca ben onu sevsem de ona sevgilimmiş gibi davransam da hep bana f*ck gibi davrandı kendi canı istediğinde arardı kendi istediğinde gelirdi giderdi aramızda bir şey yaşanacaksa onu da sadece o istiyorsa yapabiliyorduk o istemeseydi ben ona ulaşamazdım bile ama buna rağmen beni hep ne bileyim işte kıskanıyor da diyemiyorum da anlamıyorum sürekli soruyordu ki benden başkası oluyor musun ve gerçekten onu sevgilim gibi gördüğüm için ondan başkasıyla olmuyordum zaten istesem de olmazdım çünkü ondan başkasını istemiyordum Ama sürekli sorduğunda da her ne kadar hayır desen de inanmadığını görüyordum soruyordu söylüyordum hayır senden başkası yok adam gene inanmıyordu ne bileyim işte neden soruyordu beni sevmiyorsa veya sorduysa neden inanmıyordu en sonunda bu güvensizlik aramizi bozdu ben de ayrıldım ondan inanmıyorsan git kime inanıyorsan onunla ol dedim
Sevmediğiniz bir kadını kıskandıysanız neden kıskanırsınız neden bir başkasıyla olmasına gönlünüz razı olmuyor?