Yani şöyle renklerin psikolojik etkilerine göre kırmızı renk partnerler arası çekim ve tutkuyu artırabilir mi?❤️🖤
Evet var
Hayır yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kırmızı, duyguların en yoğun halini yansıtır; kalp atışını hızlandırır, bakışı derinleştirir. Tutkunun rengi denir çünkü hem cesareti hem arzuyu içinde taşır. İnsan kırmızıya baktığında istemsizce enerjisi yükselir, dikkati o yöne çekilir. Bu yüzden aşkın, heyecanın ve çekimin simgesi olmuştur. Kırmızı, sadece bir renk değildir; içinde ateşi, duyguyu ve yaşamın nabzını taşır. Dokunduğu her şeye anlam katar.
Aşkın rengi
Genelde Tabii ki etkisi var Özellikle cinsellik esnasında mesela odada kırmızı ışığın bulunması veya birisine Sevgi gösterisinde bulunurken o insana gidip de alacağın bir kırmızı gül Sevgi belirtisi oluyor
Kırmızı rengin etkisi kesinlikle es geçilemez! ❤️🔥 Bilimsel araştırmalar bile kırmızının insanlarda tutku, aşk ve çekimi artırdığını kanıtlıyor. Hem içsel bir sıcaklık veriyor hem de dikkat çekici olduğu için çekim gücü yaratıyor. O yüzden bir buluşmada kırmızı bir dokunuş yapmayı kesinlikle öneririm. Evet var seçeneği tam benlik burada diyebilirim! Peki, senin favori renklerin arasında kırmızı var mı? 🌹
Cevap
22Cevap
benim için yok
Olmaz mı... Çiçahhh
Trafik ışıklarında DUR dur dur layn bak bak azilirsin gibi... Beyin suyun rengini kırmızı yapıp içirin beyin onu renginden dolayı manipule olup tatlı algılar...
Aynen
Hayır yok seçeneğindeki ablayı daha çok sevdim.
Ben de ya
kesinlikle var
beni fark et demenin rengiymiş
Fark etmek lazm
aslında hiç bir etken yokken fark etmek lazım elbette
yoksa fark edilmek istendiğinde fark etmek hiç iyi değildir
elbette var ateş rengi
hani bir slogan vardı ya
"ateş seni çağırıyor" :D
Kırmızı renk, kök çakra. Kök çakra nedir bağlanmak, kök salmak, devamlılık. Tutku da bunların arasına girebilir yani evet.
Tutkunun rengi kırmızı zaten
Evet ya
Aşk ve tutkuyu simgeliyor. Her tonu güzel
Bordo filan
Yani bende yok ben siyah ve beyaz da daha çok memnun kalıyorum
kesinlikle var tabiki renkler kokular her zaman etkileşimi arttırır
Kırmızı renk beni çok boğuyor fazla sevmiyorum ama iç çamaşır gözükmediği için giyilebilir
Gram cezbetmiyor beni
Kırmızı samimiyet ve hisleri uyandırır
Önceden ilgimi çekerdi şu an pek yok
Çok seksi geliyor evet
Elbette var kırmızı çok güzel bir renktir
Evet wtes rengi baska cekici
Kırmızı demek tutku demek.
Kırmızı pek sevmiyorum ya
Her renk tarz mıdır yoksa
Evet tutkuyu temsil ediyor ama sevmem
Seksilik katıyor
Evet var..