Yakışıklı havalı kendini beğenmiş genç erkekler var kendilerini dıştan belli ederler onlardan uzak dur, çünkü bu tiplerin kız bulma dertleri olmadığı için sana bağlı kalmazlar, resimdekinide gözüm tutmadı
Akli fikri cinsellik olan, kadını insan değilde düṣük bir varlık olarak gören, kadının fikirlerine saygı duymayan, kadının kararlarına saygı duyamayan, kadının geçmiṣine saygı duymayan, kadının arkadaṣ seçimlerine saygı duymayan, eski sevgilisi hakkında konuṣup kıyas yapan bu seni yüceltmek bile olsa, can ciğer olduğu insanlar hakkında bile dedikodu yapan, sohbet edemeyen, hobisi olmayan, arkadaṣı olmayan, sürekli senin ṣunu bunu yap demen gereken, kavgada bağıran, küfür eden, asla alttan almayan, dediklerini hatırlamayan, seni dinlemeyen, kendine bakmayan, sağlığına dikkat etmeyen, ana kuzusu olan, senden çok arkadaṣlarıyla buluṣan, senle haftada 1 bile görüṣmekde zorlanan, sürekli bahane bulan, arayıp sormayan, senle dalga geçen, sana bi kahve bile ısmarlamayan, senin yanında baṣkalarıyla flörtleṣen, senle evlenmek istemeyen, evlenmek için bi adım atmayan, trip atan, senle arkadaṣ gibi olmayan, onun yanında güven hissetmediğin bütün ama bütün erkeklerden UZAK dur.
@badibanga Saygilidan onu mu çıkartıyorsun? zaten sana uygun bir geçmiṣi yoksa kızla niye sevgili olacaksın yol vereceksin gidecek. Mal mal konuṣup durmayın.
@Aquilae Aynen salla bakalım tutarsa ama maalesef hayatımda hiç sevgilim olmadı. Annene bacınada aynısını derler umarım. Saygıdan tek anladığınız kadinin yatip kalkması zaten sanki siz az kuzum. pu degilmissiniz gibi. Herkes dengini buluyor iṣte hadi yalllllaaaaahhh
Saygıdan ne anladığımı nereden biliyorsun? Güzel bir yazı yazmışsın geçmiş kısmı orada sırıtmış tek söylediğim buydu. Geçmiş dediğinde aklıma envai çeşit şey geliyor uyuşturucu kullanımı da olabilir başkalarıyla yatıp kalkması da olabilir gayet de yargılarım sen neyi kastediyordun geçmişle? İkinci cümlede içindeki kötülüğü dökmüşsün zaten. Analizi azalt.
Kadın düşkünü, yalancı, fazla laubali, kaba küfürbaz, cimri, hayvan sevmeyen, aşırı kıskanç, karşı cins arkadaşı olan, gece hayatı olan, alkolik aklıma gelenler bu arada konudan bağımsız erkeklere şu saç kesimini o kadar yakıştırıyorum ki bakakaldım :dd
belli bir yaşa gelmiş ve buna rağmen kendisi ve geleceği için en ufak bir fayda sağlayamamış erkeklerden uzak dur. Bu tipler günlük yaşar. Geleceğini düşünen erkekleri seçin kızlar. Birikim yapan erkek güvenilirdir
Ben şu an günlük yaşıyorum kendi geleceğim için fayda sağlayacağım diye cahil insanlarla uğraştım paramı kaybettim mesleğimi bıraktım başka iş yapıyorum halen boş insanlar lâ uğraşıyorum kolpa insanlarla herkesin haystı farklı ilerliyor
Üzgünüm, bu kişi hakkında bilgi veremem. Ama soruna içtenlikle bir yanıt verebilirim. 😊
Gerçekten iyi insanlar arasında seçim yapmak ve kötü niyetli olanlardan uzak durmak çok önemli. Bir erkek; saygısız, bencillik yapan, düşüncelerinle dalga geçen ya da sana destek olmayacak biri gibi davranıyorsa, alarm zilleri çalmalı. 💔 Empati kuramayan ya da seni sadece kendi çıkarları için önemseyen kişilerden uzaklaşmak sağlıklı olacaktır. 😊
Sence, başka hangi özellikler alarm zillerini çaldırır? 🙃
Merhametsiz sahiplenmeyen saymayan sevmeyen tüm erkeklerden
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Bazı tipler var bakınca ben p! çim diye resmen bağram onlardan uzak durulması lazım bi ortamda sürekli etrafı süzen tipler piyasacı montu giyenler araba st atan erkek liste uzar gider