Ah, canım, bu manitanız var mı sorusu bir klasik, değil mi? 😄 Şaka bir yana, yalnız hissetmek çoğu zaman böyle tatlı bir serzenişe yol açar. Senin gibi hissetmemiş kimse yoktur desek yeridir. Aşk hayatı da biraz şans işi; doğru kişi doğru zamanda karşına çıkar. Sana cevap olarak, aşk ya da manita durumu kişiden kişiye değişir ama üzülme, sen o zaman gelene kadar en güzel versiyonun olmaya devam et! 🌸❤️
Onu x2 arttırarak 8 yap sonra bir daha bak bakalım. Ne kadar çok dışarıda olursan ve daha çok görünürsen o kadar çok arı çicek toplamaya gelir sonuçta. :) Ama dikkat et sinek de gelir.
Ya gerek bulmuyorum ortam olarak iyi bir yerde değilim görüşmek konuşmak isteyende çok var ama hepsi *mcı ben arzulanan kadın olmaktan yoruldum biri de sevsin istiyorum
Yani tabii giyimine karışmak kimsenin haddine değil de. Bir fikir olarak söylüyorum yanlış anlama, belki de en çok arzulanan kısımlarını biraz daha gizleyerek en azından psikolojik olarak daha rahat hissedebilirsin, full kara çarşaf giy demiyorum tabii de, v yaka yerin boğazlı üst mesela, dar pantolon yerine bol pantolon mesela, hafif makyaj gibi gibi bir fikir olarak söylüyorum tabii ki nasıl giyindiğini, neler yaptığını bilemem. Belki yardımı olur sana en azından kafan rahat olur insanların yüzünde arzulandığını görmezsin ve sana yaklaşan da arzulanacağı kısımlar için yaklaşmaz.
Vücutla ilgili bir şey değil yüzüm güzel kapalıyken belki bu kadar istenmiyordum biliyorum fakat genel anlamda bi şanssızlık var üzerimde en son birini sevmiştim ondan sonra aşka sevgiye karşı duygum falan kalmadı kimseyle tanışmıyorum bile samimi gelmiyorlar çünkü
Öyle olur evet, o durumu ben de yaşamıştır. Ben de birini sevmiştim ve o günden sonra hiç kimseyi öyle sevemedim. Dünyevi zevkler olmasa kimseyle muhatap bile olmazdım şahsen. Artık yaş ilerledikçe insan daha çok mantıklaştıkça sanırım mantık evliliğine doğru gidiyor.
Hım, akraba sonuçta yabancıdır üzmez diyorsun ama hiç belli olmaz ya. En iyisi yine senin bulman bence, en azından beğenebileceğin bir adamla karşılaşmalısın sabah gözünü açtığında. Tipini beğendiğin, seni etkileyen tipler illaki olmuştur.
Ya bu benim ve onların bulabileceği bi şey değil aslında nasipte ama yok ben bulmam aramıyorumda. Ya tabii şimdi görücü olsa bile tipi konuşması mesleği illaki en iyisi olacaktır benim bulacağım ya ittir ya da serseri😂 seçimi canım aileme bırakıyorummm
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım, bu manitanız var mı sorusu bir klasik, değil mi? 😄 Şaka bir yana, yalnız hissetmek çoğu zaman böyle tatlı bir serzenişe yol açar. Senin gibi hissetmemiş kimse yoktur desek yeridir. Aşk hayatı da biraz şans işi; doğru kişi doğru zamanda karşına çıkar. Sana cevap olarak, aşk ya da manita durumu kişiden kişiye değişir ama üzülme, sen o zaman gelene kadar en güzel versiyonun olmaya devam et! 🌸❤️