Durduk yerde terslemek
Bir şey vereceği zaman düzgünce vermek yerine fırlatırcasına vermek
Bir şey vereceği zaman düzgünce vermek yerine fırlatırcasına vermek
Cevap
1Cevap
Bazen dengesiz davranıyorlar
Ama bahsettiğim kız, genel olarak öyle.
Aramızda doğru düzgün bir muhabbet olmamasına rağmen birkaç ay önce, son görüşmemizde beni durduk yerde terslemişti. Geçenlerde uzun bir aradan sonra tekrar bir araya geldik ve bu kez de vermesi gereken bir şeyi düzgünce vermek yerine fırlatarak verdi.
Bunu kim yapti ya
Soru başlığında da yazdığı gibi " Bir kız "
Ama flort mu sevgili mi markette kasiyer mi samimiyet derecesine bagli
İkisi de aynı İngilizce kursunda tanışıyor. İlk başlarda ikisi de birbirinden etkileniyor, ama sonra aralarına başka bir çocuğun girmesi nedeniyle ilişki ilerlemiyor. O arada kız bir süre diğer çocukla çıkıyor, sonraki dönem kız kursa gitmiyor; ama diğer çocuk kursa devam ediyor. Bir sonraki dönemin ilk günü ise ikisi tekrardan aynı kurda, aynı sınıfta karşılaşıyor ve kız derste çocuğa vereceği bir şeyi düzgünce vermek yerine fırlatırcasına veriyor. Ayrıca önceki dönemde diğer çocukla çıkıp ayrıldıktan sonra da diğer çocuğu bir keresinde durduk yerde tersliyor.
M@l ya bosversene
M@l olan kim? 😂
Bunu yapan kiz ergem
Ergen
Zaten 20 yaşında, ama bence ergen sayılacak bir yaşta da değil.
Peki sence kız neden böyle davranıyor olabilir?
Ergen oldugu icin
Ben 24üm 20 resmen ergen
Peki sence kız, erkeğe karşı bir şeyler hissediyor mudur?
Ben de 26'yım, ama 18-20 yaş arası kızlardan hoşlanıyorum.
Olabilir bana kucuk geliyorlar kendi 20 yasim oyleymis en azindan. Hoslaniyorsa niye ters davranssin ki
Ama başlangıçta gerçekten hoşlanıyor gibiydi, sonra araya diğer çocuk girdi; bir süre onunla çıktı.
Hoslanti bitebilir hem hisleri gercek olsaydi hayatina digerine almazdi ki
Ondan ayrılınca da hâlâ kendisinden hoşlandığımı düşündüğü için rotayı tekrar bana çevirmiş olabileceğini düşündüm.
Iyide firlatmak neden
Hoslanti bitebilir hem hisleri gercek olsaydi hayatina digerine almazdi ki
O halde madem öyle neden böyle? 😂
Gözlemlediğim kadarıyla sürekli beni eziklemeye çalışıyor.
Niyeee ay tam m@l. Bu tarz davranislarin hoslanti olacagini hic sanmam sen neden oyle hissettin ki
sevmedigi icin
Emin misin, tam tersi olmasın? 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, şöyle bir hissiyat: Belki canı bir şeye sıkılmış, ya da aranızdaki iletişimde bir sorun olmuş olabilir. Bu tarz davranışlar genelde bir rahatsızlığın veya negatif bir duygunun dışa vurumu oluyor. Belki içten içe kırgın ya da bir şeylere tepkili. Ne olduğunu anlayabilmek için onunla açıkça konuşman şart. Direkt sor, neden bu şekilde davrandığını öğrenmek için naif bir yaklaşım uygun olur. Sence aranızdaki bir olaydan dolayı mı böyle davranıyor? 😇