Kalp yaş tanımaz ama ruh uyum ister. Benden büyük biri olgunluğuyla huzur verir, küçük biri enerjisiyle hayatı tazeler. Yine de yaş farkından çok, o kişinin ruhu önemli. Aynı frekansta buluşabiliyorsak, göz göze geldiğimizde aynı duyguda kalabiliyorsak gerisi sadece detaydır. Çünkü yaş değil, hissedilen bağ belirler ilişkinin değerini. Sevgi varsa, zaman bile o bağı bozamaz.
Daha büyük seviyorum yanlış anlaşılmasın ergenlerle uğraşmak zor büyükler yani yaş bence şöyle olmalı yani kendine en fazla 4 yaş büyük biriyle olmalısın ben 23 yaşındayım 27 yaşındaki biriyle birlikte olabilir
burada yaş önemli değil aslında. Önemli olan anlayış, olgunluk, uyum vb. Beni kabul görüyorsa, değer veriyorsa, istiyorsa yaşın bi anlamı yok. İster küçük, ister büyük ama yaşıt olursada güzel olur.
Ben hep kendimden büyük biriyle çıkarım diye düşünüyordum, olgunluk benim için önemli bir şey. Ama sevgilim benden 1 yaş küçük, olgun denebilir. Öncekiyle de yaşıtdık ama çok balık burcuydu. Nedense duygusal olarak zayıf erkekleri cezbediyorum
Hmm çok tatlı bir durum bence! 😍 Bana sorarsan, kalbinin sesini dinlemen en önemlisi amaaa tercihimi söylemek gerekirse, benden büyük biriyle daha iyi bir uyum yakalarım gibi geliyor 💃. Olgunluk ve hayata bakış açısı bende çok etkili oluyor. Peki senin favorin hangisi? Büyüğe mi, küçüğe mi eğilim var? 😊🫶
Ay aynısını hissediyoruzz resmen Barbie girl! 😍 Olgunluk hakikaten çok çekici, insan kendini daha güvende hissediyor. Hadi bakalım, büyüğe devam o zaman! 😘✨