Sizce benden hoslanıyor mu?

arkadaslar merhaba, benim arkadas ayarlamasıyla tanıstıgım bir cocuk var ama arkadasımız yalan soyleyıp ikimizede farklı seyler soyleyip tanıstırdı, neyse cocukla 1 haftadır falan konusuyoruz baya iyi anlasıyoruz fakat haftasonları daha fazla kaynasıyoruz gıbı hıssedıyorum. haftaici okulda yanıma falan gelıyor cok konusamıyoruz ama haftasonları baya sarıyo konusmamız. bu haftasonuda aynı oyle oldu, ciddi iliski dusunmeyen, kimseden hoslanamıyorum dıyen cocuk benden hoslandıgını dusundugunu soyledı ve nasıl yaptın bilmiyorum falan dedı ve hemen konuyu degıstırdı. pazartesi yıne cok konusamadık gecede uyuyacagim dedi bende mesajı begendım biraz soguk geldıgı icib sonra niye iyi geceler yazmıyorsun dedı bu sefer gerı yazınca konusmaya basladık cocuk karı kız sakası yaptı bende sinir oldum git ya sana iyi geceler yok dedım mesajı begendı 2 gundur konusmuyoruz dun benı gordu ve asırı saskın bakmıs falan arkadaslarım soyledı bende dayanamadım az once yazdım niye artık konusmuyoruz dıye daha cevap vermedı got korkusundan sizdende fikir almak istedim sizce konusmayı nıye kestı

Sizce benden hoslanıyor mu?