Sen ne tatlı şeysin adın ne senin?
Seni kaybeden biri üzülür mü, sevinir mi?
Sen ne tatlı şeysin adın ne senin?
Kaybettigine üzülür mü, kurtulduğuna sevinir mi? nasıl iz bırakırsın insanlar da?
Musmutlu günler..❣️

Beni kaybeden birinin bileceği bir şey beni kaybediyorsa ortada büyük bir sorun var demektir. O sorunu yaratıyorsa sadece beni değil hayatındaki insanları bu şekilde devam ederse kaybedebilir. Hayatımda olan çok az kişinin bende kredisi yüksektir.
Bu kişiden kişiye ya da yaşadığım olaya göre değişiyor ama kimi insan olur üzülür kimi insan olur sevinir, bence bu durumu şöyle düşünmek lazım, o kişide bıraktığın etkiye göre değişiyor. Ya da sana gerçekten sevgi mi değer mi veriyor yoksa seninle sadece çıkar uğruna övgü dolu sözler mi söylüyor, samimi olarak yaşamaya bağlı net bir şekilde cevabı olmsz.
Öncelikle beni kaybeden biri üzülür hemde köpek gibi.
Çünkü ben farklı severim çok severim değer veririm kimse de bu zamanda bu kadar sevgi ve değer vermediği için farklı bir etki yaratırim konuştuğum erkeklere.
Asla sevinmezler çünkü karakterim iyi.
Beni neye dönüştürdüğüne bağlı 😅 iyi yönümü hak ettiyse kaybedince üzülür. Ama zaten beni ben olmaktan çıkarmış mutsuz huzursuz birine çevirmişse kaybedince sevinmesi muhtemel
İnsanlar üzerinde nasıl bir iz bıraktığın, hayatındaki duruşuna ve ilişkilerindeki samimiyete bağlı. 🌟 Kendine değer veren, dürüst ve pozitif biriysen seni kaybeden elbette üzülecektir, çünkü hayat sevgiyi ve değer görmeyi hak eden birine veda etmiş olur. Ama eğer onların hayatında bir yük gibi hissettiysen, belki içten içe bir rahatlama yaşayabilirler.
Sen kendin olmaya devam et, güzel enerjiyle iz bırak ki insanlar seni kaybettiğinde neye sahip olduklarını fark etsin! 🖤✨
Cevap
61Cevap
Beni kaybeden üzülür Çünkü sadık bir insanım ev iş döngüsü olan zaman zaman camiye giden bir insanım
İlgilenmiyorum geride kalanlarla artık, aklı olsaydı kaybetmezdi zatii
Sevinmez sanmıyorum. Benim gibisini zor bulur hatta arar pişman olur.
Beni kaybettiğine göre kurtulduğu için sevinir...😀
Beni kaybeden ne halt yerse yesin djfj
Beni kaybeden çok insan oldu ama umurlarında olmadı.. tabi ki belki de sonradan pişman olabilirler. ama benim de umurumda değil zaten.. ne halleri varsa görsünler.. hep yanlış insanlara değer verdiğimiz için bunlar.
Üzülür.. Derin bağlar kurarım sevdiğim zaman. Yeri gelir birlikte güleriz, yeri gelir birlikte ağlarız. Yeri gelir sana ihtiyacım var dediği anda yanında olurum. Ancak ihanet, yalan, güvensizlik hissi duyarsam ipler kopar geri dönüşü olmaz. Sonucunda ikimizde üzülürüz aslında. 🥺
Ayrılık sonrası bunları düşünmenin bir anlamı yok. Ayrıca, beni kaybetmek isteyen biri için yeterince önemli değilim demektir; önemli olmadığıma göre de üzüleceğini sanmıyorum. Ama kendince haklı sebepleri vardır. Zaten hep öyle olmuştur; vicdanlarından kurtulmak için bahane bulmak hatta karşı tarafı suçlu çıkarmak..
Ne güzel sormuşsun; beni kaybeden üzülsün derim :) Gerçi sevinen de vardır illaki
Kaybeden üzülmez, çünkü ne kaybettiğini tam olarak anlayamaz. Benim hayatımdan çıkan biri, bir süre sonra sessizliğin ağırlığında kendi yankısını duyar. O zaman neyi yitirdiğini fark eder, ama o farkındalık artık işe yaramaz.
Zaten beni tanıyan pişman tanımayan bin pişman ikisinide yaşar muhtemelen 😂😂
Üzülüyorlar yaa. Ben narin bir pikachuyum benim gibisini neredne bulacaklar ki?
Astranaçu. D:D
Beni kaybedenler hep mutlu ayrıldı, ama sonrasında üzüldüklerini de gördüm 😎
Seviniyorsa düşmanımdır kesin ben daha fazla sevinmişimdir. Üzülüyorsa belki ben de üzülüyorumdur. Genellikle duygular karşılıklıdır insanlar arasında kâlpler hisseder..
Vallahi insan nankör değer bilmeyen bencil birisi olduktan sonra ne üzülür ne de sevinir... hiç umrumda bile olmaz çünkü bu dünyanın sonu değildir onun için..
Üzülür ama zerre kadar umurumda değil kim üzülmüş kimse sevinmiş Bu saatten sonra beni tanıyamadıysa geçmiş olsun
Bilemiyorum kaybedene sormak lazım... ama beni kaybettikten sonra kimin umrunda sürsün esseniiii Niğdeyee..
Geri dönüşler oluyor sevgimi pişmanlık mı bilemiyorum ufak şeyleri büyütmem fakat abest durumlarda geri dönüşü yok...
Üzülsünn niye sevinecekmiş 😒
Beni kaybeden insan; kaybetme korkusundan kurtulduğu için sevinir, Ruhunda ve kalbinde iz bıraktığım için üzülür
Beni kaybettiği için çok üzülen biri oldu geçmişte
o gunü bayram ilan ederki her sene kutlama yapar
Varlığımın farkında değildir muhtemelen kaybettiğinin de farkına varmaz...
Üzülende olur sevinende ama inanın umrumda değil kalan yerini gidecek olan yolunu bilir😂
Pişman olur üzülür benden bir tane daha yok sonuçta bu dünyada
sevinsin ya boş ver insnaları sevindirmeyi seviyorum
Kaybedenler üzüldü, geri dönmek istedi ama her şey için çok geç olmuştu.
Yokluğumu , yorulduğu - üşüdüğü veya gülmedikleri zaman fark ederler..
uzulsede uzulmesede artik hicbirseyin onemi yok beni kaybetmeyi goze aldiysa skkime kadar yolu var
Bilmem sevinir heralde. Üzülselerdi gittikten kısa bir süre sonra dönerlerdi.
İster üzülsün, ister sevinsin. Kaybetmek bazen kişinin kendi kararıdır. Saygı ve sevgiyle...
Benim gibi enayiyi kaybeden üzülür herhalde.
beni kaybetmişse hangi duyguyu besleyeceği artık beni ilgilendirmez, kendisi bilir
Her halükarda üzülecek o yüzden ben sevsin diyeyim gerisini Allah a bırakıyorum...
Önce bi sevinir rahatlar... Sonra... Sonrası tarifsiz 🙃
Sevinir sevinir. Hadi selametle hayat devam ediyor
beni nerede bulup nerede kaybettiğine göre değişir.
Çok umurlarında olmuyor gerçi benimde değil snsj ama yine de kimsenin üzülmesini istemem
Sevineni görmedim ama üzüleni de görmedim 😂
Bir kendimi kaybedip baksam acaba üzülürmüyüm🤔🤔
Umrunda olsa kaybetmeyi göz önüne almaz insan. Yenisiyle devam ederler.
Beni kaybeden biri benim için üzülmesin kensidisini bulduysa sevinsin
Hiç sormadım kaybedenlere, onlara sormak laxım bence. Kişi kendini iyi bilir çünki
Beni kaybeden kimse üzülmez tam tersi çok mutlu olur gibi hissediyorum ~~😀
Onun beni nasi gorduguyle alakali birsey bu. Yük olarak goruyorsa sevinir.
Kendini yerden yere vursun
Beni gerçekten tanıyan üzülür zaten
Ama site içinde tanıdığını 10 günde sananlar maldır o başka :D
Site içindeki görüşlerle de mümkün değil
sanada musmutlu günler abla
Ağlamaktan göz yaşları kurur, diz çöküp tövbe ister ya sen ne diyosunnn
Ne hali varsa görsün ama mutlu olacağını zannetmiyorum
Sevinir açık konuşayım sevinir ben bile bazen barış oha yeter diyorum sonra devam
Bence üzülür ama kaybedecek kişinin nasıl gördüğüne bağlı
Üzülsün bi zahmet
Seni kaybeden üzülür
Var mı kaybedecek gözden çıkarmış biri
Bir sey kaybetmez baskasini bulsun
Genelde üzülüyorlar, sevinen de olmuştur belki
Kurtulduğuna sevinir
Benim adıma sevinsin 😛
üzüldüğünü söylüyorlar
Bence kahrolur örnekleri mevcut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?