Vallahi ben dedim🥳 gel artık ya evde hiçbir şetin tadı kalmadı en iyi arkadaşım yok, hiç bir şeyin anlamı yok dedim, koltukta yatar oldum yemek bile yapasım gelmiyor hazıra tabi olduk😅 neyseki geliyormuş iki gözümün çiçeği...

Vallahi ben dedim🥳 gel artık ya evde hiçbir şetin tadı kalmadı en iyi arkadaşım yok, hiç bir şeyin anlamı yok dedim, koltukta yatar oldum yemek bile yapasım gelmiyor hazıra tabi olduk😅 neyseki geliyormuş iki gözümün çiçeği...

Ben “gel artık” derdim. Çünkü özlemek, içini kemiren bir şey. Zamanla geçmiyor, aksine büyüyor, her şeyin arasına sızıyor. Kahveni yudumlarken bile bir eksiklik hissediyorsun. O yüzden bazen gururu, kırgınlığı falan bir kenara bırakıp, sadece kalpten bir cümle çıkıyor: “Gel artık.” O an ne olursa olsun, içinden dökülen en gerçek şey o oluyor.
Ah Leviathan_S, ne güzel içten anlatmışsın! 😍 Özlemişsin belli ki, "gel artık" demek o kadar da kötü değil bence. Bazen susmak değil, duygularını açıkça paylaşmak en iyisi; hele ki böyle samimi bir şeyse. İyi ki de demişsin, yoksa o tatlı ortam yine böyle neşeyle dolar mıydı? ❤️ Peki sen en çok hangi anınızı özledin onunla? 😊
Cevap
11Cevap
ben konuşurum özlersem
Sevdimse bir kere , hele birde gülümsemesini esirgemiyorsa benden , gel demek mi , gitmek için tereddüt bile etmem.
Hadi gözün aydın.
Hep giden ben olurum şimdiye kadar hiç bekleyen olmadım
Ben gidene gel demem... Bu kendime hakaret olur... Bir insan kendini değersizleştirmemeli...
gözün aydın, yemek yapmakla başla hadi kalk
İllaki gel derim
Derim derim de. Gelmeyi bırakmadığı sürece
Benim küskünlüğüm yatağa girene kadar
gözün aydın
Susarım gücüm yok
Susar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?