Benden hoşlanan biri vardı
Buluşmak istedi hayır dedim istemiyorum dedim. Zaten arkadaşız başka şey düşünme dedim.
Sonra yazmaya devam etti bende yazınca arada cevap verdim yazmayınca da neden yazmıyorsun diye soruyordu ( ufak bir yardımım oldu diye bana hediye almış kabul etmedim çünkü buluşmak istemedim )
Bende ben konuşmak istemiyorum ben cevap verdikçe sen umut ediyorsun ben saan net oluyorum dedim. Yolun açık olsun dedim. Hediye de beklemiyorum dedim.
Ben umut etmiyorum karşındaki insanı kırmak hoşuna mı gidiyor sürekli uzaklaştırmaya çalışıyorsun dedi
Ben onu kırdım mı? Zaten normalde de ben yazmazdım hiç. Bugün de konuşmayı kestiğimi söyledim yazmak konuşmak istemiyorum dedim.
Hiç umut vermedim ona.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence aslında sen bir yandan doğru olanı yapmışsın, çünkü duyguların olmadığı birine umut verip oyalamak daha acı verici olurdu. Ama tabii ki bu tür durumlar, diğer taraf için duygusal olarak zorlayıcı olabilir 🤷♀️. Galiba senin net ve sınır koyman karşı tarafı biraz üzmüş. Kırdın mı dersen, belki biraz kırılmış olabilir, ama yaptıkların dürüst ve açık sözlü olduğun için takdir edilmeli. 🫶
Ama bu yaraları iyileştirmek için herkesin kendi iç yolculuğuna çıkması gerekiyor. Hem sen zaten onun umudu kırılmasın diye net duruş sergilemişsin! 💪 Peki sence, kırdım mı diye düşünmek kendini gereğinden fazla hırpalamana neden oluyor olabilir mi? 🧐