Ne zman ben iyi birisiyle karşılaşıp sevgili olucam?

İçimi boşaltmak istıyorum buraya artık beynim çok doldu almıyor daha hiçbirsey canım yanıyor ama bellı edemıyorum kımse anlamasın dıye saklıyorum birisini çok sevdim canını verecek kadar çok sevdım güvendım bağlandım ona 6 7 ay çok guzel anlaşıyordul hersey çok guzeldi sonra son aylarda soğuk yapmaya başlayınca birsey oldugunu anladım ve karşıma geçip ben seni aldattım dedi dalga geçerek ve benım orada kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü sanki dondum kaldım 1 2 sn sonra sen bunu bana nasıl yaparsın dıye yakasına yapıştım ben bunları hakedıcek ne yaptım dıye bağıra bağıra konustım ve oturdum ağlamaya başladım benım ağladıgımı görünce sarılıcaktı ben durdum benı aldatan kişi ne benım adımı ağzına alır ya da bana dokunabılır dedım sen benım için yabancısın dıye bağırdım ve onu orada bırakıp gittim eve konusmadım daha üstünden 15 gun geçmeden benı aldattıgı kızın öldüğunu öğrendım ortak bir arkadastan 1 ay mı ne geçti yazmaya basladı başka bır numaradan ve yaptıkları için çok pişman oldugunu benim kıymetımı yenı anladıgını falan soyledi ben yemedım bu yalanlara şöyle dedım ona o kalbi kırdıktan sonra o kalp tamır olmaz dedım aynı cam gibi bardak nasıl kırılıyor birleşse bile eskısı gıbı olamıyor çöpe atıyorsak sende o cam gıbı çöpe gittin benım için dedım bana bir hata daha yaptıysa bitmiştir benım için o kişiye başka bir şans vermem silerim buraya kadar okuduysanız çok tesekkur ederım hepinize

Ne zman ben iyi birisiyle karşılaşıp sevgili olucam?