Başkasının Adına Utandığınız Anlar Oldu Mu?

Herkesin kusur vardır bu bir gerçek ama onun dışında bizden utananlarda belki olmuştur Ama Sizin utandığınız oldu Mu?

Bugün yemek yerken dışarda bir grup yaşıtımın konuşmasına şahit oldum Çok hakim değilim ama Bir adam date çıktık kızla da hesabı ortak ödedik dedi Döndüm baktım merakımdan kim dedi diye

Kahve parası yoksa cebinde neden bir ilişki ister ki insan? ben bile kız halimle kendimi yetersiz hissettiğim şeyler oluyor Evim arabam olsun durumum iyi olsun Partnerimin altında ezilmeyim diye düşünürken erkeklerin Kahve ısmarlamaktan kaçınması aşırı utanç verici bence
Güncellemeler
8 ay
Arkadaşlar isteyen ödesin veya ödemesin ben bu durumu utanç verici buluyorum prenses erkek tribe bence bu siz ödemeyin beni ilgilendirmiyor ben erkek olsaydım ben öderdim ki erkek arkadaşlarıma kahve yemek bile ısmarladığım oldu yani yeri gelir bende yaparım ama ilk buluşmada erkek ödemeli bu benim düşüncem isteyen katılsın veya katılmasın kızlar bence böyle biri denk gelirse ikinci buluşmaya gitmeyin erkekler biraz erkek olsun iyi hormonlu nesil olması için önemli
Başkasının Adına Utandığınız Anlar Oldu Mu?