Arkadaşım ve hoşlandığım çocuk konuşuyorlar?

Bir iş yerinde bir adam görüp çok beğenmiştim. Oraya her gittiğimde bana bakıyor ben ona bakıyordum ve muhabbetimiz selamlaşmadan ileride değildi. Bir ara fişimi alıp detaylı incelediğini gördüm tahminimce ismime bakıyordu ama ismim yazmıyor. Sonra bu adamdan arkadaşıma da bahsettim çok yakışıklı olduğunu beğendiğimi anlattım. Aa kanki bir ara gidip bakayım dedi. Sonra gitti ve attığı mesaj cidden yakışıklı adammış arada gidelim de gözümüz gönlümüz açılsın oldu. Sana da mı baktı yoksa çapkın mı acaba diye sordum önce evet bakıyordu dedi sonra msjını çapkın olabilir bilemiyorum diye değiştirdi. Neden değiştirdin dediğimde eniştem olabilir belki diye öyle demek istemedim dedi. Çocukta tahminimce fişten ismini bulacakki akşamına arkadaşımı ekledi. Bunu bana söyleyip ben alıcı değildimki sadece bakacaktım ahahah tarzi bir mesaj attı. şu an görüşüyorlar sanırım ve ben arkadaşımla samimiyeti azalttım ama içim soğumuyor ne yapmalıyım

Güncellemeler
8 ay
Bunu öğrendikten sonra tamam artık senindir diyip ben geri çekildim. Oraya hala gidiyorum başta çocuk bakmaya devam ediyordu ben bakmayı kesince artık o da bakmamaya çalışıyor
Arkadaşım ve hoşlandığım çocuk konuşuyorlar?