Elimde degil ya
kizla ne yasamislar acaba hala aklinda mi falan diye dusunuyorum
sevgilimle bu yuzden kavgada ettik
ne takiyorsun s. ktir et manyak misin diyor bana
Elimde degil ya
kizla ne yasamislar acaba hala aklinda mi falan diye dusunuyorum
sevgilimle bu yuzden kavgada ettik
ne takiyorsun s. ktir et manyak misin diyor bana
Helal olsun tebrik ettim. Çünkü böyle düşünen insan görmedim burada pek.
Bu gayet normal bir şey fakat önceden ilişki yaşadı mı yaşamadı mı en iyisi ona sorarak öğrenebilirsin ve davranışıyla. Ayrıca sen önceden yaşamadında mı ondanda bunu bekliyorsun :)
o cok yasamis zaten söylemisti bana sormustum ama o kizla yasayip yasamadigini bilmiyorum ve o kiz tek ciddi dusundugu kizmis yani simdiye kadar
Hani kızlar der ya erkekler eğlenicek kızlarla takılıp sonra temiz kız isterler diye. Eğer sende geçmişte hiçbir şey yaşamadıysan. Böyle geçmişi olup sonra sana geliyor ama sende kabul ediyorsun. Normalde olsa böyle geçmiş istemezsin ama gerçeğe dönünce böylelerini istersiniz zaten
Birde insan sıkılmadan nasıl çok ilişki yaşadığını söyleyebilir sevgilisine anlamıyorum demekki senden kırmızı ışık görmemiş. Sende ciddi ilişki değilse olabilir gözüyle bakıyorsun demekki
Geçmişi kafana taktiginda ne oluyor? Kendi kendini yiyip duruyorsun ve iliskine zarar veriyorsun. Geçmişi değiştiremezsin, sen seninle olan anlarına bakacaksın.
Biliyorum ama iste kafamda hep ya onu dusunuyorsa
ya eskiden onunla öpüṣmüṣ veya seviṣmiṣse diye korkular var hatta neredeyse kendimi aldatilmis kadar hissediyorum
biliyorum ama nasil
Ah canım benim, bu gerçekten hassas bir konu ve seni çok iyi anlıyorum 💔. Kafanda sürekli soru işaretleri dönüyorsa, bunları göz ardı etmek kolay olmuyor. Ama unutmamalısın ki, geçmiş yaşanmış ve bitmiş. Sevgilinin seni seçtiğini hatırla, o şimdi seninle birlikte ve sana değer veriyor ✨.
Aranızdaki güveni beslemek, ilişkinizi daha güçlü hale getirebilir. Duygularını sakin bir şekilde, kırıcı olmadan paylaşmaya çalış. Belki böylelikle sevgilin seni daha iyi anlayabilir. Peki, biraz düşünelim, bu hislerini neden bu kadar yoğun yaşıyor olabilirsin? Gel birlikte bir çözüm bulalım, ne dersin? ❤️
Cevap
3Cevap
Bitmiş gitmiş şeyi kafaya takıp kendine zulmediyorsun boşu boşuna.
Bende yaşadım bunu çok kötü sevgilin doğru konuşuyor
Nasil vazgececegim ya
kiza baktikca diyorum bu sevgilimle kesin sevismis öpüșmüslerdir
kendimi aldatilmis gibi hissediyorum
Emin ol ki çok önemli şeyler var bu dünyada en önemli aile onlara bir şey gelmesin.
Ve geçmiş geçmişte kaldı takılı kalma
Eskiden onu sevdi öptü birlikte anıları var şimdi seni öpüyor sana seni seviyorum diyor fark yok
Böyle yaptıkça o kız değerli olcak farkında mısın devam et?
uff o kadar haklisin ki...
Hakket ya eskiyle ne işin var senin önemli olan Şu an sana ait oldugundan eminmisin
Sen konuyu gündem ettikçe o eski sevgili daha çok hatırlanacak bırak kendi anılarınızı biriktirmeye bak
cok haklisin cok ama yapamiyorum bazen iste sinirlenince özellikle sen hala onu seviyoraun falan diyorum mal gibiyim ayni
Adamın aklına sokuyorsun haberin yok.
Haklı.
ben nasil vazgececem
yani kesin bunlar eskiden sevisiyordu ya
bi kiza bakiyom ve sevgilime bakiyorum aldatilmis gibi oluyorum
ne bilim iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?