Bekarken bazı ünlülere ne çabuk bosaniyorlar diyordum. 8 yıllık evliyim 28 yasindayim sanırım bende ünlü olsam bir iki ay anca evli kalabilirdim.
Sizlerde böyle mi düşünüyorsunuz evlilik yürütmek kolay mı Sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bekarken bazı ünlülere ne çabuk bosaniyorlar diyordum. 8 yıllık evliyim 28 yasindayim sanırım bende ünlü olsam bir iki ay anca evli kalabilirdim.
Sizlerde böyle mi düşünüyorsunuz evlilik yürütmek kolay mı Sizce?
Kesinlikle değil işin içine yaşam savaşı, insan faktörü ve eşlerin bir birini gerçekten tanıma tartma faktörü giriyor. Dışarıdan her şey çok kolay gibi geliyor hani bekara koca boşamak kolay lafı da oradan gelir. Evlenince bambaşka bir dünyaya geçiyorsunuz o dünyaya ayak uydurmak doğru adımlar atmak çok önemli en ufak hatada sarsılır temeller.
Tatlım, gerçekten harika bir konuya değinmişsin! ❤️ Evlilik kesinlikle kolay değil; hele modern dünyada ilişkiler her zamankinden karmaşık. Sevgi kadar sabır, empati ve iletişim de gerekiyor. 😌 Ünlüler için bu zorluklar bir de medya baskısıyla çarpıp katlanıyor gibi geliyor bana. Herkesin yöntemleri ve dinamikleri farklı tabii.
Peki sence, evlilikte en zorlayan şey ne oluyor ya da seni güçlü kılan nedir? 👰💭
Cevap
13Cevap
Ben yürütebilir miyim dye düşünüyorum sanmıyorum çünkü aptalca hareket eden insanlara karşı tahammülüm yok
Kişisine denk gelmedikten sonra evlilik hayatı dipte bi hayattır, gerçekten iyi birine denk gelirsen cenneti yaşatır
bence ikinizin kurduğu bir hayatsa sadece dünyanın en huzurlu şeyi
Maddi olarak yeterli seviyedeysen çok kolay
Ya elin ogluyla ne kadar iyi gecinebilir ki insan
ankaradansanız cok daha ıyı hale getırebılırım sıızn ıcın cıdden
Ünlüler başka kişilerle takılmak için bosaniyorlar
neden ünlü olunca evliliğiniz biterdi?
Onlarda para var güç var bizde para yok güç yok dedikodu çok. Onlarin kültüründe yani medeni kültürde dul ya da bekarın cok farki yok ama Türkiye de ki genel kültürde tam tersi ne yazık ki
Bu dönemde de zengin değilsen zor
Zor sıkılmış bunalmış bir durumdayım açıkçası
Evlilik zor bir müessese
asla evlenmicem
Doğru
Çok zor zanaat
Olmazsa olmuyor
Ne alaka anlamadım
Ünlüde seçenek çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?