Ayrılmak istedigimde bana zorluk yaşatan sevgili?

Ben üniversite okuyorum sevgilim de üniversiteyi bitirmiş birisi sevgiyle alakalı bir sorunumuz yok fakat o evlenmek çocuk bakmak istiyor üstelik bunları ben okul okuyoken yapmak istiyor bense bunlara kendimi hazır hissetmiyorum üstelik ailem bu süreçte bunu uygun bulmaz. Ona bunu söylediğimde annemin zamaninda senin yaşında kadınların 3 çocuğu oluyordu diye saçma bir örnek veriyor halbuki devir aynı değil onu anlamıyor. Dün bu yüzden aramızda tartışma çıktı ben de ayrılmak istediğimi söyledim. İntihar etmekle beni tehdit etti konu orada kapandı bugün zamana bırakalım belki düzelir diye konuşmak için aramıs. Bende ona aynı kafa yapısıyla zamana bırakırsak ve 1 2 sene geçerse daha çok uzulucegimizi en doğrusunun çok ugrastirmadan ayrılmak olduğunu söyledim. Baslarda yapma etme dedi fakat ben kararimdan dönmeyince beni bizim eve gelip ailemin ortasında tartışma çıkarmakla tehdit etti ve yüzüme kapadı ardından 5 dakika sonra tekrar aradı bu sefer ağlıyordu bir şey diyemedim. ayrica konusmanin bi bölümünde hem seni bitiririm hem kendimi diye konusma geçirdi. beni takıntı yaptığından bana bir şey yapar diye korkmaya başladım. polise gidip şikayet etmek istiyorum fakat ailemin iliskimden haberleri yok onlar duyarsa olay daha çok büyüyecek nasıl halledebilirim ben bu konuyu
Ayrılmak istedigimde bana zorluk yaşatan sevgili?