..
Ve sevdikten sonra mesafeler sizi durdurabilir mi?

..
Ve sevdikten sonra mesafeler sizi durdurabilir mi?

Birini öyle bir sevdim ki başka şehirdeydi ama 2 yıl sonra ona kavuştum ilişkimiz oldu ama pişmanım ve sildim herşeyi doğru kişiyi bekliyorum bulsun beni
Hayır...
Birini sevdikten sonra ne mesafeler, ne iklimler, ne imkansızlıklar durdurabilir beni, beni durduran sadece sevdiğimin menfaatine olan şeyler olur.
Dudak parlatıcısı Kiko ile çay içen erkek ilk kez gördüm 😅
Çekenden aldım resmi
Dikkatimi çekti Kiko bi de 😂 en pahalısı
Benim bardağın resmi bile az görünmüş, neyse ki sigara izmaritim duruyor. Resmi çeken 7 sülaleden zengin:)
Allah daha çok versin sadece dikkat ettim istemsiz 😁 soruna da gelecek olursak ya bu derin bi mevzu Müzeyyen derim.
Hele şükür cevaba geldin, yoksa alakasızlıktan kaldırılacaktı:)
🤦♂️ ona cevap vericektim ama işte dikkat eksikliği ya da fazlalığı 😁 engel oluyor jsjsj Sevmeyi elbet biliriz kimse bilmese de içten de olsa severiz.
İlk gördüğün şeye odaklanıyor olabilir misin, bunu düşündün mü?
Hayır görselleriniz dikkatimi dağıtıyo
Biliyorum ama sevdiğim kişi beni sevmedikten sonra anlamsız
Sevmek… Ah o büyülü kelime! 🥰 Birini sevmek öyle derin bir şey ki, zamanın hızından, mesafelerin arasındaki boşluktan bağımsız bir huzur getirebiliyor. Tabii gönlün gerçekten sarılmışsa, mesafeler seni sadece özleme sürükler, ama sevginden vazgeçiremez. ❤️ Peki sana sormak istiyorum, mesafeler seni durdurdu mu hiç? Paylaşmak ister misin? 🌟
Cevap
10Cevap
Biliyorum sanıyordum oysa dozunu çok abartmışım...
Evet sevmeyi biliyorum ve sevmeye mesafeler engel değil..
Kırmadan yormadan seviyorum güzelce ama böyle olan kalmadı
Haklısın, bende kıra kıra severim mesela
Önce kendimi sevmeliymişim kimseyi kendimden önce tutmamalıymışım sevmeyi bilmiyormuşum
Bunu bu yaşta öğrenmiş olman senin için mükemmel bir sonuç. Kendine bundan sonra daha iyi rota çizebileceksin.
Sanırım bilmiyormuşum. Bilseydim böyle olmazdı diye düşünüyorum. Gerçek olan ve hissettirilen bir şeyin karşılığı bu olmazdı en azından
Sonu nasıl bitti?
Bir sürü bahane ile
En keskin bahanesi neydi?
Ne fark eder ki? Önemli olan bana hissettirdiği. Hak ettiğim bahaneler değildi. Böyle olması üzücü olan
Bahane diyorsan eğer, demek ki hiç inanmamışsın karşı tarafa. Gelirken iyiydi giderken mi kötü oluyorlar:)
Gittiği için değil gidişine bahane ürettiği için kırgın olmam beni ilgilendiren bir durum. Karşı taraf hakkında bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Kişisel bir soruya kişisel bir cevap veriyorum. Yargıladığım karşı taraf değil kendi sevmeyi bilmeyişim.
Zaten her şey seni ilgilendiren bir durum. Ben merak ettiğim için kısa sorular sordum. Vereceğin bilgileri satacak değildim.
Zaten gizlisin, üstüne birde gizli oldugun halde kendini ifade etmekten de gizliyorsun. Biraz rahat olmaya ihtiyacın var.
Cevaplarımda kendimi ifade etmekten geri durduğumu düşünmüyorum. Cevap vermediğim kısım kendimle değil onunla ilgili olan kısımdı. Ne olduğu fark etmeksizin bana olan etkisinden bahsettim.
Ve size herhangi bir ithamda da bulunmuyorum, sorduğunuz soruları kendi çerçevemden yorumluyorum bu kadar.
Teşekkür ederim, sonunu çok güzel bağladın. Memnun oldum.
İyi geceler diliyorum
İyi uykular diliyorum
En ihtiyacım olan da o zaten. Teşekkür ederim
Rica ederim
Yani bu yaşıma kadar bildiğimi düşünüyordum. Ama bir yerde bir hata yapıyorum demek ki. O hata noktasını bulmaya çalışıyorum
Evet sevmeyi biliyorum mesafeler benım için önemsiz ama karsımda ki insanda çıkar gördüğüm an bumbuz oluyorum içimi sinir kaplıyor
Sevmeyi bildiğimi düşünüyorum ve mesafeler de zaman da engel olmamalı.
Sevmeyi biliyorum ama haketmeyen kimseye sevgi vermek istemiyorum. Dolayısıyla nadir görülüe jfkgl
Evet çok güzel severim
Bilmiyorum ben , ayarını kaçırıyorum 😏😏
Kıskançlık mı
Bilmediğimi nerden ön gördün:)
Teşekkürler güzel bilgi
Sevmeyi biliyorum. Ben sevilmeyi bilmiyorum.
Evet biliyorum
seveni seviyor.
Seversem tam severim.
Zor severim fakat sevdim mi çok güzel severim.
Zor severim tam severim
Seversem tam severim
Sevene her şey mümkün...
Asla seviyorsam sonuna kadar beklerim
Biliyorum da sonucu bombostu
Eyvallah biliyoz
Siz kaç kişiniz
Kalbimlen, mantığımlan, benliğimlen say bakalım kaç olduk
Tekil çıktın yine
İçimde çok kişi yaşamakta ama
Bana da yer varsa beni de al. İçeride herkesi katlederim senin için.
Hayda dayıcım benim cinlerim var böyle yazma 🤭🤣🤣🤣
Hayal dünyanda mutluluklar:)
Teşkürler 🤣
Istesikten sonra anasını bile düt.
Yok be bizden olmaz
Tabiikide neden olmasın
💔 hayir 🙁
Biliyorum
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?