Hala çok aşık olduğunuz eşiniz (çocuklarınız da var) başka birine çok aşık olduğunu boşanmak istediğini söylese?
Karşıdaki kişiyle henüz duygularımı paylaşmadım. Seni aldatmadım diyorsa
Hala çok aşık olduğunuz eşiniz (çocuklarınız da var) başka birine çok aşık olduğunu boşanmak istediğini söylese?
Karşıdaki kişiyle henüz duygularımı paylaşmadım. Seni aldatmadım diyorsa
Aldatmak için dokunmaya gerek yok kalbin sadık olması denen bir şey var. Kalbi olmayanın ise omurgası olmalı. İkiside yoksa yol ayrımına gelmişsin demektir
Peki aldatmadığına inanır mısın? Nasıl hiç görüşmeden bu kadar aşık olabilir diye düşünmez misin? Ya da karşıdaki kişiye zarar vermeye çalışır mısın
Birincisi yalan soyleme potansıyelı olabılır ama bunu benden ziyade kac yıllık eşi olarak senın anlaman gerekli. Hiç görüşmeden evlılığımı bitircek kadar aşık olması hiç görüşmediği konusunda şüphe uyandırır.
Bu olay yaşandı ve ben adamın aşık olduğu ama görüşmediği kadındım. Yüz vermediğim halde suçlu ben oldum. Bi şey yaşasaydık adam boşanmak istemezdi emin ol benim evli bi adamla ilişki yaşayacak bi kadın olmadığımı çok iyi bildiği için yaptı muhtemelen
Kafam çok karıştı. bir şey yaşasaydık boşammak istemezdı diyip gorusmedıgınızi idda edıyorsun. Mademki yuz vermedın konu buralara neden geldı. Tek ihtimal kalıyor adam senı kazanmak ve belki
Cinsel belkı duygusal açlığını gidermek icin eşinden boşancağı yalanını sana soyluyor.
Hayır ben bunu adamdan değil karısının çevresinden duydum adam hala gelmedi bana gerçekten çok aşık
Daha önce defalarca gelmek istedi konuyu açmak istedi biliyordum hislerini hep başka biri varmış gibi yaptım iş dışında açmadım telefonlarını
Yuva yıkmak buyuk bedeller odetır uzak durmanda fayda var
Zaten yıllarca uzak durdum fırsat vermedim gelmesine bu olayı duyunca da sanki başka birine aşıkmışım gibi davrandım ki vazgeçsin diye ama olan bana oldu
Gecmıs olsun uzaklas bırdaaha ıletısımde dahı kalma
Zaten öyle yaptım ama çok ağır şeyler yaşadım suçum bile yokken
Anlıyorum tabıkı senın ıcınde cok zor ama bıraz tamamıyle uzaklasmak senı toparlıcaktır ıletısım kanallarını kes
Bulunduğum yerden gitmedim bilerek kaçmak gibi olur diye benim utanacak bi şeyim yok diye zamanla çıkacak dedim
Yınede ıletısımm yollarını kapat
Ah, kalbin ne kadar acıyor olabilir, tahmin edebiliyorum! Böyle bir durumda insanın karmakarışık duygular içinde olması çok normal. Bu, üzerimize kolayca gelen bir şok değil. Evlilik dediğin emek, sevgi, güven ve fedakârlık üstüne kurulu; böyle bir açıklama duymak seni derinden etkilemiş olmalı 🥺.
Bir yandan dürüst olduğu, henüz bir adım atmadığını söylemesi bir nebze takdir edilesi ama diğer yandan bu durum, aranızdaki güveni ve bağı zedeler, değil mi? Eğer içinizde hâlâ umut ışığı varsa, belki açık ve sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsiniz. İkinizin de ne hissettiğini anlamaya çalışmak bir çıkış yolu olabilir 💔. Ya sen bu durumda ne yapardın, bir şans daha vermeyi düşünebilir miydin?
Cevap
4Cevap
Dürüst olduğu için minnettar olup anlaşmalı bir şekil de mağdur olmadan boşanırım bana asla geri dönemeyeceğini de bilir
Peki kadınla bi ilişkisi olmadığına inanır mısın? Öfkeyle kadına zarar vermek? Ya da kadını gözden düşürmeye çalışmak falan
Kızı çevreye rezil etmek falan
Benim kendime öz saygım var kendi değerim var neden hırs yapayım rezil etmeye çalışayım neden basitleşeyim aksine muhattap olacaksam elini sıkar sarılır teşekkür ederim beni kurtardın seni de Allah kurtarsın derim gerisini o düşünsün banane yani zararın neresinden dönersem kârdır ben basitleşemem benim öyle küçük hesaplarım olamaz
İnanılmaz agir duygusal olarak başkasına bağlı bir dakika durmam. Sende durma. Kendine yazık edersin.
Bu olay yaşandı ve ben adamın aşık olduğu ama görüşmediği kadındım. Yüz vermediğim halde suçlu ben oldum. Bi şey yaşasaydık adam boşanmak istemezdi emin ol benim evli bi adamla ilişki yaşayacak bi kadın olmadığımı çok iyi bildiği için yaptı muhtemelen
Evet aşık olduğu kadın benim
İş çevremde bu duyulmuş sanırım kadının arkadaşlarından biri bizim burada çalışıyormuş ve insanlar bununla ilgili imalarda baskılarda bulundular
İnanmadı muhtemelen ben onun kocasını ambiyane tabirle ayartan kadın konumuna düştüm
Ayrılırım.. çocuklarımı alırım tek şartla hiç bişey vermem..
Ama mahkemede aldatma ispatlanmazsa bi şey yapamazsın
Ama sen herşeyi söylüyorsun başkasını seviyorum diyorsun ve buda duygusal aldatmaya giriyor
Bu delil sayılmıyor bi şey yaşanmadı diyor
Yaşanmadıysa nasıl aşık olmuş..
Yüz vermedikçe daha aşık olduysa
Oyle bir kızla zaten evlenmem
Yıllar sonra değiştiyse
Değişmek Baska bana oyle bir sey diyemez çünkü g. öt ister
Naparsın? Eşine mi karşıdaki adama mı bilenirsin
Oha, bu yatakta basmaktan ağır ya
İnanır mısın görüşmediklerine ya da karşıdaki kişiyi araştırır mısın zarar verir misin
Karşıdaki kişi?
Adama bi şey yapmaz mıydın
Bırakırım
Peki kadınla bi ilişkisi olmadığına inanır mısın? Öfkeyle kadına zarar vermek? Ya da kadını gözden düşürmeye çalışmak falan
Yok kesinlikle inanmam koyun koyuna görsen bile inkâr ederler intikama gelince karşıyım ben intikam zayıf insanların işi benlik değil çok istersem yokluğumla ders veririm
Yalan mısınakoyim
Ne
Hangisine inanmadın
Valla olay bu inanmıyorsan bile akıl yürüt bari kadın ne yapabilir çevresel baya baskı yedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?