yoksa şehir efsanesi mi bu?

Evet çirkin erkek isteyen güzel kadınlar var
Hayır 🙂↔️ her zaman yakışıklı erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yoksa şehir efsanesi mi bu?

Evet çirkin erkek isteyip de güzel kadınlar var ha bazen insanlar şunu söylüyor ya bu Bunda ne bulmuştu almış Hani bunu hepimiz söylüyoruz ben de söylüyorum bazen insan fikir olarak da anlaşabilir onun görüntüsüne aldanmaz düşünceleri hoşuna gidebilir Kafa yapısı olarak fikir yapısı olarak uyuşabilir Ama şöyle bir gerçek var ya İnsan evlendiği zaman ya da hayatına bir kadın alacağı zaman ya da bir erkek alacağı zaman onun güzel yakışıklı olması yanına yakışması aynı zamanda onu arzulayabileceği bir fiziğe sahip olmasını ister genelde bu duruma baktığın zaman bak ben samimi söylüyorum Her insan aynı demiyorum ama o işin aldığında bir maddiyat vardır bir çıkar ilişkisi vardır tamam mı öyle Mesela Milyarder zenginlere bak yanlarına gidip de Çirkin bir kadın almazlar ya da çok güzel kadınlar yanına gidip ve çirkin bir adam almazlar özellikle ünlü Dünyası için söylüyorum ama normal bir hayatta Eğer böyle bir şey görüyorsak hani bu yüzde bir %2 %5 falan civarında hani buna sevgiden bahsedebiliriz ama geriye kalan durum eğer onun maddi durumu yerindeyse imkanı fazlaysa tamam mı Onun imkanlarından faydalanmak için onun yakışıklılığını güzelliğine bakmaz Yani kısacası çıkar ilişkisi kurar O yüzden bugün kızların bazılarına bakıyorsun bebek gibi kızlar yanında Hanzo gibi öküzleri gezdiriyor Sebebine bakıyorsun birçoğu da para için birlikte oluyor böyle de bir gerçek var.
Aldatılmamak ve sevgi görmek için gerçekten bilerek çirkin erkekleri isteyen kadınlar var. Ama en çok da onlar aldatıyor gördüğüm kadarıyla. Kendisine hiç bakmayan insanda özgüven olmuyor ve bu yüzden ilişkisinde de sorunlar yaşıyor. Kıskanır, nefret eder ama ayrılmak yerine onunla birlikte kalmaya devam eder. Çünkü biliyor ki başka bir e*ayiyi böyle kolay kolay bulamaz. Kendisini geliştirmek yerine de hep kadını suçlar. Hani diyorlar ya sporcu erkekler egolu olur diye, ben en büyük egoyu hep tipine bakmadan normal konuştuğum ama baksam bi cacık etmeyecek hıyarlarda görüyorum.
Erkek
O kadar haklısın ki genelde çirkin erkekler daha çok aldatıyor kendilerine bakmadıkları için neden kendilerine bakmıyor çünkü kendini daha sevmeyi öğrenememişler kendini sevmeyen bir adamda başka bir insanı asla sevemez nokta
Aynen öyle teşekkürler
Özellikle çirkin erkek isteyen kadın yoktur. Erkeğin ön plana çıktığı başka özellikleri varsa çirkinliği tolare eden kadın vardır.
Erkek olmanın böyle bir avantajı var. Çirkinseniz bunu başka şeylerle kapatabilirsiniz. Ama kadının öyle bir avantajı yok.
Asıl çirkin kadın isteyen erkek var mı? kadınlar yine karaktere bakıyor bu yüzden çirkin erkeklerin yanında genelde güzel bir kadın olur ama erkekler normalde çirkin bulduğu bir kadının yüzüne dahi bakmaz acı gerçek bu ondan boş yapmayın beyler
Bence "çirkin" ya da "güzel" tamamen kişisel bir algı meselesi. 😊 İnsanları sadece dış görünüşe göre değerlendirmek yerine, o kişinin karakterine, enerjisine ve sana nasıl hissettirdiğine bakmak daha önemli. Evet, gerçekten fiziksel güzelliği ön planda tutmayan ve samimiyet, güven gibi konulara değer veren kadınlar var. 💕 Peki sence, çekiciliğin sadece görünüşle ölçülmesi adil mi?
Cevap
4Cevap
Bunu böyle demek doğru değil bu tamamen hiss ve karşında ki kişiye göre değişir
Yapay zeka ile komik şeyler görüyorum evde bı yabancı varmış gibi reels çıkarmışlar çok güldüm
çok tuhaf ama gerçekten de çirkin erkek isteyen kadın var
hayır her zaman yakışıklı erkek
Bu görsele göre kemik burunlu erkekler çirkin mi sizce, buna katılanın aklından şüphe ederim
Çirkinse başka yönden gelişmiş olmalı.
Şehir efsanesi
efsane
Zenginse isterler
Mutlaka vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?