İlk tanışmadan konuyu cinselliğe getirmek?

Normalde instagramdan istekleri hiç kabul etmiyorum. Bir kişi vardı istek atmıs onunkini kabul etmiştim. Sonra yazdı bana bişey dicem gülüşünüz ne kadar güzel yazmıs bende teşekkür etme gereği duydum ama muhabbet etmek yoktu aklımda. Teşekkür ederim dedim sonra tanısabilir miyiz mahsuru yoksa dedi bende sanaldan kimseyle tanısmıyorum k. bakmayın dedim gerçekte de tanışırız sıkıntı yok dedi sonra bir sekilde muhabbet sardı konusmaya basladık. Baya konustuk numaramı istedi bende ilk basta biraz daha konusalım sonra veririm dedim güven bana bilmem ne dedi tabi bende ikna oldum verdim. Wp ye geçtikten sonra öpmedir koklamadır bir yerden o konulara girmeye çalıştı bende yine kibar sekilde istemiyorum bunları konusmak erken bu tarz konular için dedim ama tabikide dinlemedi. Yok işte ben karaktersiz değilim , kimseye benzemem , öyle yarı yolda bırakan biri değilim dedi. Bende de şöyle bişey var bir insan biraz zorlayınca güvenilir gibi gözükünce inanıp düşüyorum maalesef. Bir beklentim de yoktu ama bugün hiç mesaj da atmadı. Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu herşeyi anlattım açıkca? (Lütfen kötü ve saçma yorum yapacaklar yapmasın.)

Güncellemeler
8 ay
Yorumlarınızı bekliyorum.
İlk tanışmadan konuyu cinselliğe getirmek?