manipülasyon yapmasını aşırı derecede bilen bir erkekle sevgiliydim şu an sizinle konuşsa bana deliler gibi aşık zanedersin o derecede annem babam bile bana aşık olduğuna inanıyorlar dı onun yüzünden fakültemi dondurum bana sürekli
hayatıma girmeye çalışıyor delirecek gibi oluyorum bans büyü mü yaptı bilmiyorum kafamı duvarlara vurmak ağlamak istiyorum bazen kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum
hayatıma girmeye çalışıyor delirecek gibi oluyorum bans büyü mü yaptı bilmiyorum kafamı duvarlara vurmak ağlamak istiyorum bazen kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle yoğun ve ağır bir duygu yüküyle başa çıkmaya çalışman gerçekten çok zor olmalı. 😔 İlk olarak, kendine şunu hatırlat: Bunları yaşamak senin suçun değil. Manipülatif ilişkilerde, kişi sürekli kendini suçlar ve bu his gitgide büyüyebilir. Ama bunu yalnız başına taşıma, olur mu?
Bir terapistle konuşmayı düşünebilirsin, çünkü profesyonel destek sana iyi gelir ve zihnindeki sisleri dağıtmana yardım eder. Ailene ya da güvendiğin bir arkadaşına da bu hislerini anlatmaktan çekinme. Seni seven, sana değer veren insanlar her zaman yanında olacak. 💪
Şimdi sana sorayım: Kendine bir çıkış yolu oluşturmak için en küçük adımı bile atmaya hazır mısın? Ben buradayım, konuşalım. 🌟