Seven insan ciddi düşünen insan böyle yapar mı?

3 hafta oldu konuşmayı keseni çaba yok birsey yok beni çok sevdiğini ciddi düşündüğünü evlenmek istediğini hep söylemişti daha buluşmadan buluşmak için hep ısrar etti akrabalarını tanıyorum sosyal medayadan olan biri değil kızlar yaşadığımı yere yakın oturuyor çok uzakta değil neyse beni bir yerde görmüş sonra konuşmaya başladık fakat benim rahatsız olduğum konulara önem vermiyor sevmedim kadınları takip ediyordu bende biraz karışıyorum önem veriyorum öyle konulara güven problemim var madem benimle ciddi düşünüyorsun biraz dikkat et dedim hareketlerine sürekli kızları eklemenden rahatsız oldumu defalarca söyledim hep bir bahane buldu bu yüzden buluşmak istemiyorum dedim hep benim hisetiklerime önem vermiyor rahatsız oldum konuları küçük buluyor abartma diyordu gerçekten ciddi düşünen insan böyle yapar mı rahatsız oldum konuları söylesen yine onlardan vazgeçemez mi? Ben trip atsam oda atıyor ben küsüyorum oda bişey desem sürekli beni hatalı çıkarıyor şuna bakıyorumda engeli kaldırmış storylerime sadece izliyor mesaj yok arama yok seven insan böyle yapar mı zaten son konuşmamız kırıcydı zaten hiç olmadık ki falan filan laflar söyledi benden uzak dur uğraşmam senin bu hallerinle gibi laflar söyledi fazla yüz vermiyorum dedikleri olmuyor diye 😞

Seven insan ciddi düşünen insan böyle yapar mı?