Aynı iş ilanı gibi kriterler ve beklentilerin olduğu bir ilan ve görüşme içinde bir mail adresi (güvenlik için) başvurular mail adresine yapılacak vs. Bu ilanı burada yayınlamayı düşünüyorum anonim olarak sonraki planım da bulunduğum şehirde afiş olarak basıp yoğun olan caddelere duraklara kalabalığın olduğu her yere asmak. Gerçekten ciddi bir iş gülmeyin jfjjfgjn
Burası uygun olmaz bence
Burada paylaş bizde bu eğlenceye ortak olalım
Afiş fikrine okeyim
Show TV ye haber olursun
Bence hiçbirini yapma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah acil şifalar versin peki bunu ciddi ciddi düşünüp yazdın mı bu saatte 😂
Harbiden gece gece bunu düşündüm öyle bi manyaklık uyku tutmayınca beyinsel geviş getiriyorum böyle
Beyinsel geviş hahaha muazzam tabir. Ama baya gelişkin bir beynin var neşeli eğlenceli hoş sen kesin ilan ver bak bu düşünceler boşa gitmemesi gerekirrr 😂
Gülmeyeyim mi. Bütün hücrelerimle gülüyorum şu an 😂😂😂
Hashhahhahahahahhahzhhzh gece gece overthink yaparken bu fikri buldum lütfen
Ne dicen ilanda saçı böyle boyu endamı şöle mi dicen
Ulan alenen cinsiyettçilik bi 😇😂😂😂
Evet kdkdl fizikselde çok kriterim yok zaten karakter ve kişilikte destan olabilir
Yazsana gülmemeye çalısacağım. İki el iki ayak ekliyorum başlangıç olarak
Baska ne ekleyeyım nelerden hoşlansın
Agagsghssjhhzjs ya boy en az 175 (çünkü 7cm topuklu giydiğimde yanında kısa kalmak istiyorum 153 üm) ve mümkünse benden kilolu olsun ağır yaşamlar olmadığı müddetçe kiloda da kasmam mdkxkx fiziksel bu kadar
175 herhangi bi canlı fizik kuralları gereği senden kilolu olur muhtemelen. Ki kilon ne kadar.
Kitap filan okusun. Kendi çorabını kirli sepetine atsin opsiyonel özellikler söylim bak plus pakette var
Kesinlikle hayatında spor olacak (benim var çünkü:) mr olimpiya olmasına gerek yok ama spor şart alan farketmez ama kas severiz) başka kültür şoku yaşamak istemiyorum ben Karadeniz ama asimile olduğumuz için çok kültürel bi aile değiliz doğu kültürü bana çok ters ama bizim gibi asimile olmuşsa olabilir bunlar detaylarda konuşulur. Kdlxşxşxşxş ve en önemlisi çocuk istemeyen biri olmalı çocuk düşünmeyen bu dünyaya çocuk getirmek istemeyen biri bu madde değiştirilemez jdkdkl
Putin bunların benzerlerini ukraynadan istedi sonra savaş çıktı bak 😅😂 ben de karadenizliyim bu arada
Yok ya zayıflar buldu beni hep o yüzden kilo görmek istiyorum artık jfjkgjjjj kilomu söylemicem ama balık etliyim ayrıca kitap kurdu olmasına gerek yok ben değilim çünkü ve dağınık olabilir ben de dağınığım jgjjjkjkl biraz ilanıma da kalsın kriter da
Biz size döneriz 😜😂😇
Eglenceli kafa hatunmuşsun sohbet için tesekkürler
Show haber muhabiri (evet yanlış duymadınız aradığı kocayı ilanla buldu evlendiler ve şu şekil gerdeğe girdiler.. Kamerayı kapat kamerayı)
Ruh öküzü mü arıyorum diye ilan ver.😎
Çok yaratıcı bi başlık hocam ama şimdi durduk yere de yanlış manifest vermeyelim sakat iş kdödkdşşd
Bence gayet uygun bir kampanya başlangıç ilanı hem gereksiz şahıslar uzak dururlar.
Yani olabilir aslında en azından espri anlayışı olan erkekleri çeken bi ilan olur kdödl
Şartlar neler ikametgah nüfus sureti sabıka kaydı maaş bordrosu ve taahhüt name noterden isteniyor mu Kaynana ve görümce ile görüşme saatleri belirtiliyor mu
Maaş bordrosu ve mal varlığını bilmek istemiyorum o sonraki iş ikametgah paşa gönlümüz nereye isterse oraya kgjkgkkhjll gece gece çok eğlendim ben bi ara kriterleri hazırlayıp ilanı atayım buraya harbiden ya
Bence tapu iste 😂
Tapudan önce bekar olduğuna dair bir belge şart bence kfkkgjlk
Yani mantıklı
Senden bir cacık olmaz