İnsan kaderini hisseder mi?

Merhaba kısa kesebildiğim kadar kesecegim cook uzun bir hikaye. Ben 10 sene once bir cocuga vuruldum o zamanlar 10 yasindaydim cocukluk dersiniz elbet. Onun icin yapmadigim sey kalmadi gunlerce gecelerce agladim mesajlar attim akliniza gelebilecek her seyi yaptim o yaslarda. Bir iki kere sevgili olduk ama olmadi. Onun da ilk sevgilisi bendim. O da bana cok kotu seyler yapti cok kalbimi kirdi. Lisede de ayni okuldaydik ama hic konusmadik bile ikimizin de sevgilisi vardi zaten. Ama ben onu nasil ozluyorum ne kadar yanlis olsa da diyorum ki onunla bir sekilde konusmam lazim ona hic veda edemedim bile. Bu senelerce boyle surdu cok kez denedim onunla konusmayi ama yapamadim. O uniye gitti. İkimiz de sevgililerimizden ayrilmistik ve bi anda bana yazdi.4 sene sonra bulustuk konustuk zaman gecirmeye basladik her sey o kadar harikaydi ki onun yaninda tamamlandigimi hissediyordum hep o da bana boyle soylerdi. Ama sevgili olamadik yine bi anda konusma kesildi. Sonra ben unuversiteye basladim babami kaybettim o sira bana bir mesaj atti her zaman yanindayim vs diye. Aylar sonra benim bi sevgilim oldu. Dedim ki tamam artik bitti tamamen asla bir daha olmaz zaten icimde bir sey de yok. Aradan 2 yil gecti ben sevgilimden ayrildim. Birkac ay sonra bir baktim bi takip istegi zaten surekli de karsilasiyorduk son gunlerde. Biz bu sefer tamamen birbirimizi merak ettigimiz icin hicbir amac olmadan bulustuk birkac kere. Cunku birbirimizin hayatinda cok yer ettigimizin farkindaydik. Bu sefer o kadae buyudugumuzu hissediyorduk ki ikimiz de. Zamanla tabii bulustukca biz birbirimize olan tutkumuzu yeniden alevlendirdik ve bu sefer tamamiyle oldu. Seyahatler uzun guzel sohbetler onun bana verdigi deger bambaskaydi. Sanki seneler once o beni seviyormus gibi. Bana kiyamadigini bana o kadar guzel hissettiriyordu ki. Zaten artik tum bu olanlardan sonra tamamen evlenme kafasindaydik. O universiteden mezun da oldu. Tamam dedik ya oldu artik cunku birbirimizi oyle bir taniyoruz ki o kadar guzeliz ki o kadar benim icim, o kadar benim icin ki size anlatamam. Sonra yine bir gun cok ufak bi konuda tartistik. Ertesi gun yazmadik birbirimize. İki hafta sonra bana bize gelsene dedi ben de uygun bulmadim o yuzden gelemem dedim. Bir ara oturalim dedi oturalim dedim.2 ay gecti ustunden hala ses yok. Esyalarimiz birbirimizde. Ben artik gidip de kimseyle konusamam tanisamam. Sanki artik olmaz o benim kaderim gibi. Sizce napayim bekleyeyim mi yoksa gec kalir miyim varsa gercek aska

İnsan kaderini hisseder mi?