ՏҽӀɑʍՏ ♡
Reddettiğin için pişmanlık yaşadığın biri var mı¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Reddettiğin için pişmanlık yaşadığın biri var mı¿

Bir tek lisedeyken başıma geldi o zamanlar kızlara göre Popülermişim ama dünya umurumda değildi sadece varsa yoksa basketbol Eda diye bir kız vardı çok güzeldi iki teneffüste bir arkadaşları sürekli yanıma gelir bir konuşsan bir şey yapsan seni sordu yanına geldi hiç bakmıyorsun üzülüyor falan filan derlerdi ama ben oralı olmazdım hâlâ onu reddettiğime bin pişmanım. Aynı semtte oturduğumuz için Arada bir dışarıya çıktığımda görürüm her gördüğümde de içim cız eder
Pişman olmadım ama hayat şartlarını gördükçe küçük bir kalbim kırılıyor djdjrj
Aslında onunla da olurdu, karekter olarak mükemmel bir insandı. Ailesi gerçekten çok düzgün insanlardı. Onun çok iyi yerlere geleceğini biliyordum. Komşumuzdu asla aramızda bir ilişki başlamadı. Onlar talip oldu ama annem asla istemedi, babasının dul bi kadınla dostluğu varmış ilerde o da yaparmış vs fjd
Bazen anneme diyorum bak görüyor musun kızın nelere sahip olacaktı, diyor ki sen fazlasına sahipsin aç gözlü olma.
Fakir olmam dışında bir sorun yok.
Aç gözlü olma :D
Evet, böyle bir his yaşadım.
Özellikle o anki ruh halim, beklentilerim sadece hayatımın o dönemi, beni o kişiyi geri çevirmeye itmiş oldu. O zaman doğru karar buymuş gibi hissediyordum, gerçekten öyle inanıyordum.
Ama sonra, aradan zaman geçti, hayat değişti, ben değiştim... Ve o kişiyi bambaşka bir bağlamda, belki daha olgun, belki de benim o anki ihtiyaçlarıma daha uygun bir durumda gördüm. 😕
Hayır, hiç öyle hissetmedim. Çünkü birini reddetmek kolay bir karar değildir, genelde kalp ve akıl uzun bir savaştan sonra aynı çizgide buluşur. Zaman geçse de o anda hissettiklerim bana hâlâ doğru gelir. İnsan bazen geçmişine dönüp keşke der ama ben o sözü sevmem. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanırım. O kişiyle olmamak da, o kararı almak da bugünkü halimi şekillendirdi. Acele etmedim, sadece hislerime güvenmeyi seçtim.
Biliyor musun, bazen durum ne kadar haklı olsak da duygular şaşırtabiliyor. O an doğru karar verdik derken sonra “acaba mı?” hissi sarıyor. Ama hayatın büyüsü de burada bence; belki o kararı almasaydın, bugünkü sen olamazdın. Peki ya sen? Bir “keşke”n var mı bu konuda? 😊💔
Yok gibi
Vay be, demek yok gibi! Helal valla, net ve kararlı olmak aşırı cool bir özellik. Hayat, ileriye bakmayı sevenleri hep ödüllendirir zaten. Senin gibi olmak lazım! 😎✨
Cevap
66Cevap
Reddettiğim birine dönüp bakmadım hiç bilemiyorum o sebeple
Hiç pişman olmadım şimdiye kadar. Hatta iyi ki etmişim dedim genelde
Olmadı galiba, eğer etseydim o zaman kötü olurdu, hem benim hemde karşı taraf için.
Hayır iyi ki etmişim dedim 😅
Ettiysen vardır bir bildiğin 😅
Aynen
Yok olmadı, reddetiysem haklıyımdır.
Hayır. bir karar verdiysem arkasında durdum her zaman. hoş gerçi teklif eden de yok sdjsjs
Evet uzun zaman önce buradan birini reddetmiştim ve şimdi biraz pişmanlık duyuyorum sanki sjjg
Aaa :D
Alın size dedikodu 😀 sjjg
Ahaha işim olmaz
Süper bir soru, bayıldım 😃😊😃
Erkekler pek reddeden taraf değildir ama kendi adıma verdiğim kararları, olması gerektiği için verdiğimi düşünüyorum. Çünkü zaten başka türlü olamazdı..
😌✌️
Orta okul 1 de hafif kilolu ve gözlüklü inek bir kız vardı lise zamanlarım da tekrar denk geldiğim de bambaşka bir şeyle karşılasmıştm işte o an.. 🤦
Bak akşam akşam beni yine efkarlandirdin zalimin kızı seni.. 😏
Yak yak :D
Tam tersi iyi ki reddemisim ysvgg dedim resmen or... Co.. Muş 😄 gittiğine yazık oldu işte bilmiyorki kızcağız Pcn önde gideni.. awwaa sürekli sansür koymak zorunda kaldım beee😄
Ahaha dök içini 😅
Stalkerlerlini düşünen yüce gönüllü kadın :D
Reddettiğim değil de fazla güzel bulmadığım için bıraktığım biri olmuştu eskiden. Dün aklıma geldi, Instagram'dan bulup ekledim. Allah kahretsin ne kadar güzel olmuş bu kızı öyle ya aklımı başımdan aldı. Mesaj attım ama henüz z*lemedi shfkfjflfk
Sana müstahak djdj
Dnfkfjdk tanıdın kesin
Seni mi?
Öyle düşündüm yazı şeklimden falan anladın diye ama tamam bir şey demedim sustum shfkfjk Ayrıca o zamanlar küçüktüm ya şimdi bu kadar güzelleştiğini bilmeden eklemiştim bence masum sayılırım shxkdnk
Kimsin sen acaba 😒
Hiç kimseyim tamam ifşa etmeyelim beni iyi bilirsin normalde (zaten iyiyim😒)
Tanıdığıma emin misin :D bence beni kekliyon. Çünkü dün tanıdık kimseden takip veya mesaj gelmedi 😅
Takip veya mesaj atmadım ki sana ya yanlış mı anlaşıldım acaba 😅 yakından tanışmıyoruz da severim seni ve sorularını. Genelde gelirim oradan anladın diye korktum 🙈
He tamam, evet yanlış anlaşıldın djfjks cevabındaki kişi ben değilim tamam djfks
Ahaha tabii ki değilsim be sen doğuştan güzel değil misin yoksa sen de mi sonradan güzelleştin shfkfjk ben seni 10/10 olarak doğdun sanıyordum 😂
Aman efenim sağolun var olun :D
Ayaküstü top seviye iltifatı da kaptım hadi yine iyisin 😂 (az bile dedim)
😅😅
Açıkken hayatta böyle şairane iltifatlar etmem sana. Gizliyken tadını çıkar 😅😅
Kimsin acaba sjdj
Çok iltifat ettim utanıyorum söylemeye artık shdkfjk
:D çözemedim ya ben de ona yanıyorum şu an
Ahaha cidden çok övdüm seni utanırım bir daha takılamam sana 😄
🤦🏼♀️ ya sabır ya selamet djfj
Hahaha tahmin edip bul ben doğru derim o zaman shdkfk
İmkansız :D belalılar listesi kabarık
Ahaha gıcığa bak ben belalın değilim 😂 en güncel soruna cevap yazıyım anla ama ifşa etme anlaştık mı 😃
Tamam
Oldu mu shddkjk
Hee anladım galiba :D ahaha
Anladın anladın baş harf yaz bari sinyal veriyim 😃
Ayıcıkla bira içiyon :D
Yuh adımı yazsaydın shdkfjfk
😒 yaparım bilirsin
Yaparsın bilirim o yüzden bu kadarına şükretmeyi tercih edip kaşınmayayım 😄
Mükemmel :D
Dünyanın en tatlı korkunç şeyi olabilirsin sjfsjk
Henüz olmamışam :D
Korkunç olmamış halin buysa daha çok korktum 😄
Bekle sen :D
Ben şimdi naneyi yemedim mi 😃
Ayva var 🙄
O daha iyi olur zaten öğle yemeğinden çıkalı 3 saat oldu, açlığımı bastırır 🙄
😅😅 pis
Ahahaha çok kaşındım umarım ayvayı bütün bütün yedirmezsin 😂
Belli olmaz :D
Bu bilinmezlik daha çok geriyor ama sevmeye de başladım bu stresi 😃
😅 dinç tutar
Canın sağ olsun. Dayak yemediğim sürece sıkıntı yok 😅🌸
😅😅 yiyemediğin sürece..
Her konuya yeni bir bakış açısı getiriyor zeki şey 😂 kıyamayacağına güvendiğim için rahatım sıkıntı yok. Çok köşeye sıkışırsam iki iltifatla yırtarım yine 😅
Sen öyle san :D ahaha
Ya uf tatlı dil, güzel sözler her kadını yumuşatmaz mı? Pardon karşımda sosi olduğunu unutmuşum 😅😅
Ne tatlı dil gördüm kopardım attım :D djfk
Bak ya artık iltifat edesimiz gelince de korkucaz 😃 ben hala içindeki minnoşa güveniyorum (güven: opsiyonel)
Minnoş kelimesinden nefret ederim fjf
Aha sıvadık. Ne diyeceğimi bilemedim heyecandan dominoşko Sosi'ye ya ahahaha 😄
Bittiyse aklımda da bitmiştir isterse kanat taksın gelsin
Basit soru :) Şükürler olsun. Öyle bir imkanım olmadı. Kimse sevmedi ki reddedeyim?
Az bir şey diyecem profilim kapalı değil mi benim ya :D nereden buluyon bu sorularımı
Tamam rahatsız ettiysem? Engelleyebilirsin. Eskiden ksden burada tanışıyoruz. Ondan yorum yapıyorum. Bilgin olsun.
Hayır merak sadece 🤦🏼♀️
Meraklı seni. :) Ben genellikle içime atar susarım. Kalp kırmamaya çalışırım. Öyle işte :)
Bana itirafta bulunup da reddettiğim biri yok soru tam olarak buysa 😀
Ne :D
Yani biri bana acilip da sevgili olalim deyip de ben de yok hayir demedim demek istemistim 😀acik acik direkt soyleyen olmadi ben de redddetmedim yani... Ha numarami isteyen vs flortoz davranan oldu ve ben pas vermedim boyle oldu 😅of cok karmasik oldu bu be😀
Ulan basit bir soruya nasıl böyle cevap verdin djd
Soyleyenlerle zaten karsilikliydi kabul etmis oldum 😀onceden bana bakan pas vermedigim sonradan pisman oldugum olmustur 😅asil sorunun cevabi buysa 😀
Ben niye bu kadar karmasik komustum 😅
Ahvkjh bililmiyorum ortaligin icine s..😀😅
Kafan karışmış senin Nalet gitsin sjfk
Galiba. Sen karistirdin 😀
Ne ettim ya, dümdüz soru
Bana ne sormasaydinnnn 😀
Cevap vermeseydinnn
İlk eylemi yapan sensin soru sorulmus cevapsiz birakmak olmazdi 😅
Sinir etme insanı
Olma 😀
Bir defa aşık oldum sadece onuda geri çevirmedim sjsjask
Şanslı şey djd
Bu konuda öyle valla
Hayır olmadı. Hatta "iyi ki" dediklerim oldu.
Reddedildikten sonraki süreç çok önemli, bazıları iyi ki dedirtiyor bazıları keşke..
Olmadı ilgimi çekmiyorsa bir daha aklıma gelmiyor bazılarıyla sadece %50 olur gibi oluyor onları da bir süre tanımaya çalışıyorum zamanla soru işaretleri gidince reddediyorum o yüzden içim rahat oluyor
Her konuda olduğu gibi bu konuda da içim rahat 😄 olmadı çünkü 1 kişi oldu öncesi sonrası yok tekliflere kapaliydim bir süre muhattap olmayınca teklifte gelmiyor 😅
Hayır, reddettiğim insanı belli sebeplerden reddederim zaten. Gözüme batmıştır illaki bir tavrı vs. Daha sonra bakıp da pişman olduğum bir insan olmadı hiç.
Demedim her şey zamanında güzel ne sonradan ne önceden tam zamanında keyif veriyor o kızda değiştiği zaman gelse de ilk zamanlar ki gibi etkide kalmamış olur zaten
Bu zamama kadar reddettiğim erkeklere üzüldüğüm olmadi
(Erkolara acımayın kızlar ; )
😌 Oldu… ama sonra hatırladım, o zaman içim neden “git” demişti. Bazı kararlar geç anlaşılır ama doğru kalır 🕯️
Reddettiğim icin şu an bakıp ay ben bunun nesini sevmişim diyorum mutlu oluyorum😂
😅
kızların reddettikleri genelde onlardan önce evlendiğinden evde kalınca ööyyyle bakarlar arkadan
Tipsiz olduğum için hiç reddetmedim. Reddedileceğimi bildiğim için açılmadım da. Tip yoksa kız da yok bu kadar basit.
-“bana teklif edilecek” bir ilişki türünü kendim için uygun bulmuyorum, buna zemin hazırlamam. Dolayısıyla ben hiç red etmedim.
Doğru kararlar vermeye çalışıyorum bu konuda davranışlardan az çok ne b*k olduğunu anlıyorum artık pişman olacağımı sanmıyorum
Bir erkeğe öyle sürekli teklif gelmez ha diyelim geldi reddettik bir erkek birini reddettiyse pişman falan olmaz hatta kısa sürede unutur onu
Reddettiğim için hiç pişman olmadım çünkü reddedilmeyi hak eden çok erkek var.
Olmadı. Ama umarım beni reddedenler de böyle düşünmüyodur :D
Kimseyi red etmedim. Hayatımda bir kişi beni red etti.
Benden küçük olduğu için reddetmişliğim oldu. Zamanında doğru karar verdim. Pişman değilim
Dürüst olmak gerekirse iki yıl önce sadece bir kişide oldu.
Hiç olmadı. Buna mı bakmışım mk dediğim oldu 🤦🏻♂️
Yok hayır ben erkekten anlarım reddettiysem pişman olmam. Iyiyse zaten hayatımdadır
Hayır birini reddediyorsam 6. hissine yönelik davranırım. Nedense de beni hiç şaşırtmıyor
Reddetmemin bir sebebi vardır ve bu kolay kolay değişmez
Öyle bir olay yaşamadım... Hayatımda çok aşk yaşayan biri de olmadım...
Hayır olmadı çoğunlukla reddediyorum zaten güvenmedigimden
Şimdi görünce değil ama o günden beri böyle düşünüyorum.
Çokk eskiden olmuştu bu.
Yok olmadı...
Bir daha düşün kdfj
Düşündüm yok... sjsjssjs
Kahve var mı kahve? 😒
Şu an içiyorum gönderem mi.😀
Bazı hemcinslerim çok zalım. 🥲
Sözünü hemen geri al.😀
☕️☕️🚬🚬🥳🥳
Kalbime girmek isteyeni reddetmedim hiç 😜
Tabii bilmez miyiz
Açık yazıyor girişte 😆
Girişi komple yok olmuş bence han gibi bir yer sjfs
Kapının arkasından mı baktın 😀
Hangi kapı? Apaçık idi görmemek mümkün değil, kalabalık itiş kakış dkfk
Sen yanlış mekana bakmışsın kimbilir kimin kalbi 😆
Ya bıraaak, bizzat sen gösterdin
Benim kalbim temizdir girdiğin yerleri paspasla ve çık beğenmiyorsan beğenme 😀
Girmedim, ayakkabılarım daha temizdi :D fkfk
Akıllı kadınım derim genelde 😂
Böyle düşündüren olmuş yani
Reddettiğim için aklımı seviyom yani 🤣
"Seviyom" yerine küfür mü yerleştirecem? 😅
Reddettiysem bir daha görmem diye düşünüyorum jfjf
Hayat bu belli mi olur dünya küçük derler jsdj
🤦🏻♀️ deme öyle bi tane akrabam var onu reddetmiştim bak aklıma gelmedi sürekli de görüyorum hdjjd
Ahaha akraba mı? Yuh
Kuzenimin oglu, aynı yaştayız da küçüklükten beri platonikti geçen açıldı red yedi öyle yani arada görüyorum görmeye de devam edicem akraba sonuçta jdjd
Kahkaha attım :D çok şekersin
Hahah 🫣 o senin şekerliğin ya 🩷
🩶🩶
Yoooookk ilişki falan istemiyorum
İyiyiz böyle be
😌💞
Geçmişimdeki kimseye dönüp bakmam ne halleri varsa görsünler
İyi ki diyorum sadece red ettiklerimden asla pişman değilim yanıltmıyorlar
Hayır ama lan ne kızları görmezden gelmişim diyorum
Ben bunu yaşayan çok kız gördüm önce beğenmiyor sonra pişman oluyorlar
Hiç olmadı ben genel olarak reddetmeyi de reddedilmeyi de sevmem
Kimi reddetmişim ben 🙄