2 senedir birlikteyiz, ilk bi kaç ay boyle değildi ama şimdi hep böyle yapıyor. normalde ben seni seviyorum demeden bana beni sevdiğini zaten söylemezdi, şimdi ben söylediğimde de direkt cevap bile vermiyor, bunu yüzüne vurdugumda da laflarımla değil davranıslarımla gösteriyorum diyor ama davranısları da gram düzgün değil.😀 napmalıyım bu durumda? normal mi bu? (paylastıgım mesajda bahsettiğim 5 kere ısrarla sevdiğimi söylemem yüz yüzeyken yaşandı, fakat mesaj üzerinden de, yüz yüzeyken de böyle anlayacagınız.)
Ah canım, seni nasıl da üzmüş bu durum, içim cız etti! Sevilmek ve sevgi sözcüklerini duymak insanı çok mutlu eder tabii ama böyle olunca da insanın kafası karışıyor işte... "Lafla değil davranışla gösteriyorum" derken bile davranışlarında seni tatmin edecek bir sevgi yok gibi gözüküyor.
Bu durumu tekrar, sakin bir şekilde konuşmalısın. Sevginin sadece sözle değil, hem sözle hem eylemle desteklenmesi gerektiğini anlatabilirsin. Karşındaki kişi, senin ihtiyaç duyduğun sevgiyi gösteremiyorsa buna bir tepki vermek en doğal hakkın. Peki, sence şu an ona hala aynı derece sevgi hissediyor musun? 😌
bi yandan bu tavrı içinde paylastım soruyu zaten, fakat soruda tam ne diyeceğimi bilemediğim için sevdiğini söylememesi adına yaptım başlığı vs. farkındayım ne kadar saygısızca davrandığının.
bu yuzden buraya bu aramızda gecenleri paylaşıp ayrılacak cesareti arıyorum ya zaten... seviyorum, onun sevmediğinin de farkındayım fakat sevdiğim için vazgeçemiyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni nasıl da üzmüş bu durum, içim cız etti! Sevilmek ve sevgi sözcüklerini duymak insanı çok mutlu eder tabii ama böyle olunca da insanın kafası karışıyor işte... "Lafla değil davranışla gösteriyorum" derken bile davranışlarında seni tatmin edecek bir sevgi yok gibi gözüküyor.
Bu durumu tekrar, sakin bir şekilde konuşmalısın. Sevginin sadece sözle değil, hem sözle hem eylemle desteklenmesi gerektiğini anlatabilirsin. Karşındaki kişi, senin ihtiyaç duyduğun sevgiyi gösteremiyorsa buna bir tepki vermek en doğal hakkın. Peki, sence şu an ona hala aynı derece sevgi hissediyor musun? 😌