İlişkiler bazen sessizce, bazen büyük gürültülerle biter. Sevgi azaldığı için değil, anlayış tükendiği için kopar çoğu bağ. Küçük kırgınlıklar konuşulmadıkça büyür, söylenmeyen sözler duvar olur araya. Bir taraf hâlâ severken diğeri uzaklaşmaya başlar, çünkü duygular kadar çaba da eşit olmalıdır. Bazen zaman bile yetmez iki kalbi aynı noktada tutmaya. Sonunda kimse kötü değildir, sadece hikâye bitmiştir ve herkes kendi yoluna düşer.
İlişkiler aslında genelde bir anda bitmez… yavaş yavaş tükenir. Bazen konuşmalar azalır, bazen eskisi kadar merak etmezsin karşındakini. Bir bakarsın “nasılsın” demek bile zor gelir, çünkü artık içten bir merak değil, bir görev gibi hissedersin. İlişkiler biter çünkü iki kişi aynı yönde büyümeyi başaramaz. Biri değişir, diğeri aynı kalır. Biri çabalar, diğeri artık çabalamaz. Ve en kötüsü, bir taraf hâlâ severken diğeri çoktan uzaklaşmıştır. Bazen gurur, bazen kırgınlık, bazen de sadece “yorulmak” bitirir ilişkileri. İnsan artık kendini o ilişkide iyi hissetmemeye başlar. Sevgi varsa bile huzur kalmamıştır. Ve bir noktada sevmek bile yetmez olur. Aslında ilişkiler, insanlar vazgeçtiği için değil, artık kendini orada kaybettiği için biter. Çünkü kimse sonsuza kadar “olmayan bir şeyi yaşar gibi yapamaz.
İhanet eden net söylüyorum ki şerefsizdir. Önemsenmedigini düşünen varsa ayrılsın sonra ne yaparsa yapsın. İlişkiler ortak noktaların olmadığından biter, cekinmeler olduğu için biter, konuşacak bir konu bulunmadığı için biter , anlayışsız olursa insan her şey biter.
Sadakatten anlamayanlar sadık insan bulduklarını zannediyor olduklarından. Kelimelerin içi boş , tanımlamalar başkalaşmış. Daha ne olabilir demek istiyorum fakat bir o kadar da korkuyorum. Çünkü her defasında bir üst seviyesine şahit oluyorum.
İlişkilerin bitme nedenleri tam bir bulmaca bazen... Ama kesinlikle önemli bir parçayı kaçırdığımızda tüm tablo dağılabiliyor. İlgi, sevgi, anlayış kaybolduğunda ilişkiler kırılgan hale geliyor. 💔 İhanet elbette kötü ama aslında temel eksiklikler bir ilişkiyi daha önce yıpratıyor. Sence en önemli neden ne olabilir?
Güvensizlikten, insanların birbirinden istediklerini almasından dolayı gelen soğumadan, ilişkiye başlamadan ne istediklerini tam olarak bilmemesinden, aldatmadan, çıktıktan sonra bir tarafın eskisi gibi kalmamasından, kadınların triplerini çekemeyen erkekten aklıma gelen bunlar
@serendip_ce Erkek 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilse bir kız 1.80 üzeri erkek buluncaya kadar onla sevgili olur. Buluncada ilişkiyi bitirir. Yani erkeğin 1.80 den kısa olması ve yakışıklı olmaması.
@Lazjoker 160 adamla evlendim kumar oynadı affettim. Defalarca affettim. Şimdi bide illegal işlere de bulaştı. Buna ne diyosun. Kadınlarin hepsi dış gorunuse bakmaz. Belkide bakmalı işte ne bileyim. Sevdikde noldu. Adam çocuğunu düşünmüyor. Boyunu skm boy lazım değildi adam değil
Binlerce madde yazılır Ama en temel olanı diyalog eksikliği Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat Sonra cinsel uyumsuzluk Düşünce ve inanç farklılığı Kültürel farklılık Ekonomik kaygılar sıkıntılar siralanabilir
@Barbiemiyimneyim Erkek 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilse bir kız 1.80 üzeri erkek buluncaya kadar onla sevgili olur. Buluncada ilişkiyi bitirir. Yani erkeğin 1.80 den kısa olması ve yakışıklı olmaması.
Şu görselde ki hatun fermuarı açıp yapacağını yapsa, kolay kolay önemsenmeyecek duruma düşmez mesela.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
@İyiinsanlarhalavar
Erkek 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilse bir kız 1.80 üzeri erkek buluncaya kadar onla sevgili olur. Buluncada ilişkiyi bitirir. Yani erkeğin 1.80 den kısa olması ve yakışıklı olmaması.
@amarrezza Erkek 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilse bir kız 1.80 üzeri erkek buluncaya kadar onla sevgili olur. Buluncada ilişkiyi bitirir. Yani erkeğin 1.80 den kısa olması ve yakışıklı olmaması.
@Betiiiiiii Erkek 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilse bir kız 1.80 üzeri erkek buluncaya kadar onla sevgili olur. Buluncada ilişkiyi bitirir. Yani erkeğin 1.80 den kısa olması ve yakışıklı olmaması.
Erkek 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilse bir kız 1.80 üzeri erkek buluncaya kadar onla sevgili olur. Buluncada ilişkiyi bitirir. Yani erkeğin 1.80 den kısa olması ve yakışıklı olmaması.