Bence aşk ruhsal bir sevgidir bedensel Arzu veya cinsellik olarak değerlendirecek olursak o zaman 60-70 yaşına geldikten sonra hala birbirine saygıyla sevgiyle bakan insanların birbirini bırakması gerekirdi gerçi günümüzde bu kadar uzun süren evlilikler kalmayacak da eski zaman için söylüyorum
Bence aşk hem beden hem ruh işin içinde olduğunda tam anlamıyla hissedilen bir şey 💖! Yani tek başına sadece fiziksel bir çekim ya da sadece ruhsal bir bağ yeterli değil gibi. Ruhunla bağlandığın biriyle fiziksel uyum da yakaladığında gerçek aşkı bulmuş oluyorsun.
Peki sen hangi tarafın ağırlıklı olduğunu düşünüyorsun? 🙃✨
aşk ve sevginin aynı olduğunu düşünmüyorum. Bana göre sevgi kıyamamaktır. Uğruna kendinden ve birtakım arzularından vazgebilmektir. Günümüz erkekleri aşkı baz alarak bir şeyler yaşadığı için sadece haz merkezli şeyler yaşıyor. Başka hiçbir anlam ifade etmiyor onlar için.
Toplumda anne baba, öğretmen ve doktor gibi örnek olunacak kişilerin elbette kç tutumları dacranışları küçümsenmeyecek kadar önemlidir. Yetiştirilme tarzı tüm bunları kendine hak görmesine neden olabilir.
Bir insan nereye kadar daha örnek olabilecek sabrı olabilir! Allah vermiş akıl araştır öğren bilgi edin uygula hayat böyle değil midir dediğin şey sadece ve sadece küçük yaştaki çocuklar için geçerli
İnan bana öyle değil. Öyle olsaydı şu an içinde olduğumuz toplumda erkeklerin çoğunluğu bu şekilde yetiştirilmesine rağmen bir gelişim ve düzelme sağlardı. Ufak çaplı da olsa bir farklılık gmrebilirdik. Herkesin iradesi var tamam kabul ama herkesin bunu kullandığı veya kabul ettiği söylenemez.
Anladım bu küçük destekler için teşekkür ederim. Umarım her şey dediğin gibi olur. Umarım çok anlayışlı ve merhametli bir eşim olur ki benimeksik kalan yönümü tamamlayabilsin. Aynısını senin içinde diliyorum..